SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Andreea Prisăcariu, opinie sinceră despre Emma Răducanu: „Să ne înțelegem, ea nu e româncă!”

Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Facebook +46   FOTO
Andreea Prisăcariu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 05 octombrie 2021 17:41 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 18:28

Andreea Prisăcariu (21 de ani, 370 WTA), fostă campioană națională de juniori la tenis, a vorbit despre ascensiunea din circuit a Emmei Răducanu (18 ani, 22 WTA), cea care luna trecută a izbutit un parcurs senzațional și s-a impus la US Open. 

Prisăcariu laudă stilul britanicei, spune că Emma Răducanu e mai talentată decât Bianca Andreescu, o altă jucătoare importantă cu origini românești, dar se declară suporterul necondiționat al Simonei Halep într-un eventual meci cu Răducanu. Cele două s-ar putea întâlni în turul III la Indian Wells.

Ce a pățit „Kournikova din golf” când a ieșit cu un baschetbalist: „Da, cam asta a făcut”
RELAȚIE
Ce a pățit „Kournikova din golf” când a ieșit cu un baschetbalist: „Da, cam asta a făcut”

Andreea Prisăcariu: „Emma Răducanu are un potențial mai mare decât al Biancăi Andreescu”

„Da, o cunosc pe Emma, dar nu suntem apropiate, ne-am salutat de câteva ori. Îmi place foarte mult de Emma Răducanu, îmi place jocul ei. Cred că are un potențial uriaș. Mai mare decât al Biancăi Andreescu. Joacă agresiv, așa cum îmi place mie, și a dovedit că este și foarte matură la ultimele turnee, altfel nici nu avea cum să câștige US Open. Îmi place foarte mult jocul ei

Dintre ea și Simona Halep, normal că țin cu Simona, Simona este româncă. Să ne înțelegem, Emma Răducanu nu este româncă. Cum nu este nici Bianca Andreescu. Iar noi, românii, trebuie să ne susținem reciproc”, a declarat Andreea Prisăcariu, potrivit Fanatik

Foto: twitter US Open
+42 FOTO

Posibil duel rapid între Simona Halep și Emma Răducanu la Indian Wells

În această dimineață a avut loc tragerea la sorți a tabloului de la Indian Wells, competiție la care participă nume importante, printre care și Simona Halep (30 ani, 15 WTA) sau Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA).

În turul 2, Simona Halep va juca împotriva învingătoarei meciului Marta Kostyuk – Shuai Zhang, iar Sorana Cîrstea va avea un duel cu Ann Li sau Misaki Doi. 

Emma Răducanu, aflată la primele meciuri după US Open, o va întâlni în turul II pe Maria Camila Osorio Serrano sau pe Aliaksandra Sasnovich. Simona Halep și Emma Răducanu sunt pe aceeași parte de tablou și s-ar putea întâlni în turul III al competiției. Ar fi primul meci între Simona și campioana de la US Open, cea care a recunoscut că Halep este una dintre jucătoarele sale preferate.

Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”
SPECIAL GSP
Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

Emma Răducanu, antrenament cu Gabriela Ruse la Indian Wells

Emma Răducanu (18 ani, 22 WTA) se întoarce pe teren după triumful istoric de la US Open. Britanica va evolua în turneul de la Indian Wells, acolo unde a primit un wild-card din partea organizatorilor.

Înainte de a lua startul în turneul din California, Emma Răducanu s-a antrenat alături de Gabriela Ruse (23 de ani, 92 WTA). Jucătoarea cu origini românești a publicat apoi un scurt mesaj în contul său de InstaStory: „Training cu Gabriela Ruse”.

Andreea Prisăcariu, opinie sinceră despre Emma Răducanu: „Să ne înțelegem, ea nu e româncă!”

Citește și alte știri din tenis: 

S-a tras la sorți tabloul de la Indian Wells » Posibil duel rapid între Simona Halep și Emma Răducanu + ce adversare au româncele

Casper Ruud, omul momentului în ATP: a cucerit al cincilea titlu al anului, performanță unică în 2021!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
t0ni
t0ni  •  08 Octombrie 2021, 03:40
Postat de paolo14 pe 06 Octombrie 2021, 05:53

Comentariu de talpanist!

Ei na, s-au trezit si *** sa ne explice noua teoria super rasei din "Gradina Maici Domnului". ???? Lasa naibi tuica de pufoaica ca-ti face rau la bibilica! ????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  06 Octombrie 2021, 07:11

Pașaportul este doar o “hârtie”, sângele însă apa nu se face! Mamaia lu’ Simona (sic!) ne împărtășea tuturor certitudinea ca nepoata ei “nu își va face familia de ras maritandu-se cu un roman”. Femeia a avut dreptate, jos palaria!, Simona s-a măritat cu un machedon de-al ai, Casa de Piatra! :-))) Acum io ca roman de ce as susține-o la un turneu profesionist individual in locul unei alte sportive prin ale carei vene circula sânge românesc!? La FedCup (sau cum ii zice acun) sau la Olimpiada (la care a renunțat ultimile doua dăți) era alta discuție, așa însă … :-))) E Bibi mai buna decât Emma, sau invers!? E greu de spus acum, ambele sunt foarte tinere, rămâne sa tragem linie peste 10 ani și vedem ce a realizat fiecare. Tot atunci le vom putea compara și cu Simona, deocamdată nu avem cum, Simona este in Hall of Fame ul tenisului feminin, ele pot doar visa!

paolo14
paolo14  •  06 Octombrie 2021, 05:53
Postat de prapadlafcsb pe 05 Octombrie 2021, 23:54

Da tu ce “valuare” ai ma?

Comentariu de talpanist!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close