SPORTURI  »  TENIS  »  SUA

Tweet-urile despre Serena Williams prin care Andreea Prisăcariu a ajuns virală în SUA: „Sunt dezgustată!”

Tweet-urile despre Serena Williams prin care Andreea Prisăcariu a ajuns virală în SUA: „Sunt dezgustată!” +49   FOTO
Tweet-urile despre Serena Williams prin care Andreea Prisăcariu a ajuns virală în SUA: „Sunt dezgustată!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2022 20:14 / Actualizat vineri, 19 august 2022 20:38

Andreea Prisăcariu, 22 de ani, locul 233 WTA, a sancționat dur comentariile negative ale internauților după înfrângerea suferită de Serena Williams la Cincinnati, în primul tur, 4-6 0-6 împotriva Emmei Răducanu.

„Am citit câteva insulte la adresa Reginei S și mărturisesc că sunt dezgustată. Oamenii încă au probleme să înțeleagă că această femeie este definiția tenisului. Îi pun diferite porecle, judecă felul cum arată și multe altele. Serena Williams este o legendă”, a scris Andreea pe contul personal de Twitter.

Jucătoarea originară din Iași a continuat șirul de mesaje, îndemnând publicul să respecte deținătoarea de 23 de Grand Slam-uri: „Să nu uităm că vorbim despre o adevărată campioană! Cea mai bună din lume!”.

Tweet-urile jucătoarei românce au fost preluate de mai multe site-uri din SUA, inclusiv de tennisworldusa.org.

Serena Williams se retrage din tenis

Williams și-a anunțat retragerea la finalul acestui an, Toronto, Cincinnati și US Open, la New York, fiind ultimele turnee la care va participa.

După înfrângerea din turul doi în Canada, a venit și cea din turul inaugural, la Cincinnati, împotriva tinerei britanice Răducanu. La final, Emma a i-a adresat complimente adversarei: „Cred că ar trebui să onorăm cariera uluitoare a Serenei, mă bucur că am avut șansa de a juca împotriva ei și că ne-am intersectat în acest moment al carierei. Tot ce a realizat este o inspirație pentru mine, sunt onorată că am putut împarți terenul astăzi.”.

În 1999, pe când Williams avea doar 17 ani, se impunea la Flushing Meadows, obținând primul din cele 23 de titluri de Mare Șlem. Atunci, Serena purta dread-uri afro legate cu panglică albă și echipament Puma, logo-ul cu felină pe rochița galbenă în care s-a încoronat după o finală cu Martina Hingis, decisă cu scorul de 6-3, 7-6(4).

La 23 de ani distanță, se va putea retrage pe același teren unde a cunoscut primul mare succes al carierei. Totodată, va avea, teoretic, ultima șansă de a putea egala vreodată recordul de 24 de succese la turneele de Mare Șlem, deținut de Margaret Court.

Ediția din acest an a US Open debutează pe 29 August.

„Djokovic e un sindrom!” » Țiriac susține decizia americanilor de a nu-l primi pe Nole la US Open: „Cum să facă excepție?”
US OPEN
„Djokovic e un sindrom!” » Țiriac susține decizia americanilor de a nu-l primi pe Nole la US Open: „Cum să facă excepție?”
Dialog amplu cu Mihaela Buzărnescu, fost #20 WTA, în episodul #4 din podcastul „Profu' de Sport”: „Ajungeam în Top 10 fără acea accidentare”
PROFU' DE SPORT
Dialog amplu cu Mihaela Buzărnescu, fost #20 WTA, în episodul #4 din podcastul „Profu' de Sport”: „Ajungeam în Top 10 fără acea accidentare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
267890
267890  •  22 August 2022, 11:40

Sunt de acord ca e o legendă, dar tocmai de aceea Serena nu ar trebui să se facă de râs. Atâta timp cât nu poți sa faci 2 pași stânga/dreapta sau față/spate ar trebui să te abții în a mai intra pe teren din rezpect pentru tine, pentru ce ai fost și pe tru spectatori.

Serban_radu.
Serban_radu.  •  20 August 2022, 18:05

Andreea Prisăcariu varianta Margherita Clejani a ajuns analist WTA . *** atat ca tinuta cat si ca discurs . Iar avem probleme cu postarile .Daca nu corespund GSP nu postam. Probabil ca o plangere ANPC se necesita !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clubman
clubman  •  20 August 2022, 15:42

Ca mare sportiv, trebuie sa ai si o minima decenta... Dezgustatoare sunt eforturile ei si ale surorii sale de a mai fi in centrul atentiei... Pliskova a facut eforturi vizibile in meciul cu Venus, nu stia cum sa returneze mingea astfel incat americanca sa poata returna... A iesit un meci ''demonstrativ'', exact ca al Emmei...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează