SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO + FOTO Andreea Prisăcariu și-a etalat al 23-lea tatuaj: „Suntem feline, putem iubi și mușca oricând dorim”

FOTO: Silviu Filip @Instagram +49   FOTO
FOTO: Silviu Filip @Instagram

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 15:45 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 15:45

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 321 WTA) se relaxează prin dans și își etalează noul tatuaj înaintea startului sezonului pe zgură. 

Andreea Prisăcariu a luat pauză o lună de la tenis și se pregătește la București pentru sezonul de zgură. Sportiva a găsit timp și pentru pasiunile ei, dansul și tatuajele. 

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Andreea Prisăcariu și-a etalat noul tatuaj la cursurile de dans

La sfârșitul lunii martie, Prisăcariu s-a lăudat cu cel de-al 23-lea tatuaj. Pe spate au apărut două păsări, Huginn and Muninn, inspirate din mitologia scandinavă. Cum nu își poate etala tatuajul pe terenul de tenis în acest moment, Andreea a optat pentru o terapie prin dans.

Îmbrăcată cu un top, o pereche de pantaloni scurți și încălțată cu pantofi roșii, cu toc înalt, a făcut senzație pe rețelele de socializare.

„Prima noastră terapie prin dans. Tot ce pot spune este la naiba, sensibilitatea și senzualitatea din interiorul nostru reprezintă un foc pur. Nu e vorba de perfecțiune, ci despre cum poți fi imperfect de perfect, cum ne simțim corpul, sufletul. Toate conectate cu frumusețea noastră interioară. Cu magia, cu scânteia. Cum spune profesoara noastră iubită, Iolanda Elena: «suntem feline și putem iubi și mușca oricând dorim»”, a scris Prisăcariu, pe Instagram.

Tatuajele, marea pasiune a Andreei Prisăcariu

„Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. 

Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. N-am cum să le regret. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a mărturisit Andreea Prisăcariu, la GSP Live.

Andreea Prisăcariu și-a etalat al 23-lea tatuaj: „Suntem feline, putem iubi și mușca oricând dorim”
Cel mai recent tatuaj al Andreei Prisăcariu

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO „Derapaj Will Smith” în tenis » Gest violent la fileu: și-a lovit adversarul la finalul meciului

Lovitură uriașă pentru Daniil Medvedev! » Rusul riscă să fie interzis la Wimbledon din cauza lui Vladimir Putin

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  05 Aprilie 2022, 20:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

raul4steaua
raul4steaua  •  05 Aprilie 2022, 19:24

Numai fizic de sportiva de performanta nu are tanti asta, genul de sportiv care vede mai des sala de mase decat cea de forta.

cfrinho
cfrinho  •  05 Aprilie 2022, 18:28
Postat de Ionut FreeRun pe 05 Aprilie 2022, 18:18

Dupa atitudine, machiaj si fizionomie as fi zis ca e o milfeta in jur de 40, dependenta de atentia masculilor si care isi traieste ultimii kilometri ai unui motor turat de prea multi soferi.

M-a socat si pe mine varsta ei reala. Iti dau dreptate, altfel, noi barbatii avem o abilitate fiindca putem recunoaste una care a schimbat la greu asternuturi.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează