SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Andreea Prisăcariu, un nou mesaj tăios pentru cei care o critică: „Dumnezeu să le deschidă creierul”

Andreea Prisăcariu
Foto: Imago +49   FOTO
Andreea Prisăcariu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 16 mai 2022 19:02 / Actualizat luni, 16 mai 2022 19:32

Andreea Prisăcariu (22 de ani, 291 WTA) nu îi uită pe cei care au criticat-o în urma discursului avut înainte de duelul dintre România și Polonia de la Billie Jean King Cup.

La o lună distanță după ce stârnea hohote de râs cu discursul său, care i-a făcut și pe cei de la WTA să ceară ca jucătoarea de tenis să se reprofileze pe stand-up comedy, Prisăcariu a avut un mesaj tranșant pentru contestatari.

Veste extraordinară pentru tenisul românesc » Transylvania Open, confirmat în circuit și în anul 2022
EVENIMENT
Veste extraordinară pentru tenisul românesc » Transylvania Open, confirmat în circuit și în anul 2022

Andreea Prisăcariu: „Dumnezeu să le deschidă creierul”

„Mereu sunt vocală, n-am făcut ceva excepțional, care să nu fie caracteristic mie. Pur și simplu am fost eu însămi. Eu am zero aşteptări oricum, aşa e cel mai bine în sport şi în viaţă. Bineînţeles că, dacă voi fi chemată din nou, voi veni cu tot dragul, pentru că relaţia dintre mine şi Horia Tecău, ca antrenor, a fost una de excepţie. 

A fost o experienţă unică, am învăţat incredibil de multe lucruri de la el. Aşa că mă voi prezenta de fiecare dată. Ce să le transmit celor care m-au criticat? Nimic. Toate cele bune, să îi ajute Dumnezeu, să le deschidă creierul. Nu e vorba dacă au avut dreptate... eu mi-am făcut treaba. 

Am fost eu însămi, nu am niciun fel de regret. Dacă aş mai putea să ţin speech-ul ăla, l-aş mai ţine încă o dată. Şi chiar şi mai şmecher. 

Iar acest cuvânt «şmecher», de care s-a luat toată lumea, dacă îl căutăm în dicţionar vedem că vine din germană şi înseamnă persoană cu gust rafinat şi cineva care nu se împiedică de probleme. Deci cuvântul şmecher nu este de după colţuri, cum crede toată lumea”, a declarat Prisăcariu.

Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
Sursă foto: @cristian
.andrei.photography
+45 FOTO

Discursul lui Prisăcariu a făcut înconjurul lumii

Declarațiile ilare ale sportivei noastre au atras însă atenția inclusiv celor de la WTA, care au venit cu o propunere amuzantă. „Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre.

Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră. Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»
- Andreea Prisăcariu

Citește alte știri din tenis: 

Daniil Medvedev nu renunță la Wimbledon: „Vreau să joc, dar evit conflictele”
Wimbledon
Daniil Medvedev nu renunță la Wimbledon: „Vreau să joc, dar evit conflictele”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
1319238838149008
Serban Radu  •  17 Mai 2022, 22:26
Postat de iszatmary pe 16 Mai 2022, 23:56

Andreea esti fantastica! Lasa lumea sa vorbeasca ce vrea, tu esti unica, in cel mai bum sens al cuvantului!

Chestia cu bum e tare !

1319238838149008
Serban Radu  •  17 Mai 2022, 22:24

" Eu am zero aşteptări oricum, aşa e cel mai bine în sport şi în viaţă" Pai zero esti !

tororosso
tororosso  •  17 Mai 2022, 15:14

Virală imagine cu Șoșoacă la tinerețe .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează