SPORTURI  »  TENIS  »  POLONIA - ROMÂNIA

Andreea Prisăcariu, sfătuită de WTA să se reprofileze: „Facem petiție” :D

Andreea Prisăcariu, în duelul cu Polonia
Andreea Prisăcariu, în duelul cu Polonia

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 18:29 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 18:43

România a pierdut cu 4-0 în fața Poloniei, în calificările pentru turneul final al „Billie Jean King Cup”. Andreea Prisăcariu (22 de ani, 324 WTA) n-a avut nicio șansă în meciul cu Iga Swiatek (20 de ani, noul lider mondial din WTA). Poloneza s-a impus cu 6-0, 6-0 în primul duel al zilei și a adus echipei sale punctul decisiv.

  • Eliminată de Polonia, România va disputa pe 11-12 noiembrie un baraj pentru menținerea în grupa de elită.

Din nefericire pentru Andreea Prisăcariu, performanța de pe teren a fost invers proporțională cu show-ul creat la conferința de presă premergătoare meciului. Declarațiile ilare ale sportivei noastre au atras însă atenția inclusiv celor de la WTA, care au venit cu o propunere amuzantă.

WTA, reacție amuzantă la adresa Andreei Prisăcariu: „Facem petiție să apară cu un show de stand-up comedy”

„Să facem o petiție ca Andreea Prisacariu să apară pe Netflix cu un show de stand-up comedy? Semnați mai jos!”, a fost mesajul postat pe Twitter de WTA, făcând referire la atitudinea neserioasă a jucătoarei noastre. 

„Vreau să mulțumesc echipei mele pentru că este aici cu mine, de fapt, eu sunt aici cu ei, dar e în regulă. Îmi place acest oraș, este destul de liniștit și mă gândesc să mă mut aici când voi avea 60 de ani. Este destul de drăguț, avem nevoie de pace în viața noastră.

Fetele mele râd pentru că mă plac foarte mult. Chiar mai devreme mi-au spus: «O, Doamne! Andreea are un discurs… Trebuie să fie tare»", a declarat amuzată jucătoarea de tenis.

Ce au răspuns userii pe Twitter:

  • Discurs fabulos, amuzant 
  • Ar putea fi momentul legendar din istoria de 59 de ani a acestei competiții 
  • Un discurs din inimă, autentic. Nu clișeele obișnuite 
  • E grozav să vezi personalitatea jucătoarelor. Sper să aibă un sezon bun, mi-ar plăcea s-o urmăresc la US Open 
  • Unică! N-am mai râs când am văzut scorul, totuși 
  • Zice bine, toți avem nevoie de pace în viețile noastre :D

Citește și alte știri din tenis:

Horia Tecău surprinde, după ce România a fost învinsă clar de Polonia în Billie Jean King Cup: „Sunt încântat!”

Afirmație curioasă a lui Patrick Mouratoglou » Noul antrenor al Simonei Halep a împărțit lumea tenisului în două

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (52)
267890
267890  •  18 Aprilie 2022, 08:45

Eu cr

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  17 Aprilie 2022, 18:15
Postat de aurelianionut pe 17 Aprilie 2022, 13:52

Pentru aia care va luati de ea...Ce daca e ma tatuata?Comunistilor...Si eu sunt tatuat,si?Bine ca va imbracati voi la pantaloni de stofa cu camasa alba si pantofi..Mi-e scarba de astia ca voi.Votati ma?..Munciti pentru tara?:)))))Sunteti cetateni model?Pardon,tovarasi model?Turma sinistra

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  17 Aprilie 2022, 17:22

In ce top se crede Prisacariu cand declara: „...Nu pot pierde, sunt de top...”!? (https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/andreea-prisacariu-wta-reactie-stand-up-comedy-660939.html) Nici macar in topul jucatoarelor de tenis din Romania, nu poate pretinde! A fost selectionata in lotul national, conjunctural, prin lipsa jucatoarelor mai bine clasate (cu probleme de sanatate sau personale) si increderii date de dl Tecau) Dar sa revenim la TOP, cel ce conteaza in recunoasterea performantelor, clasamnetul WTA, in care Prisacariu (am mai spus-o) "troneaza" de pe pozitia 324! Ridicola, plina de sine, ne spune cum a pregatit meciul "...împreună cu echipa, împreună cu Horia..." (https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/prisacariu-swiatek-billie-jean-king-cup-660951.html". Daca este asa, inca o bila negra pt.dl Tecau! Ca in cutuma americana, la prezentarea in diferite ocazii, varstnicul, superiorul poate sa permita sa i se adresez pe numele mic ("spune-mi..."), nu are nimic in comun cu..."Horia"! Nu cred ca un antrenor poate sa-si impuna ideile, tactica, programul de antrenamnet, prin "camaraderie"! Ca orice carcotas ce "se respecta", constat "induiosare" ca in poza de grup, HORIA este cadrat de Buzarnescu si (cine alta?) Prisacariu (Irina Begu, cea pe care se baza "Horica", era si "pe-acolo")

Vezi toate comentariile (52)
Comentează