SPORTURI  »  TENIS  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Andrei Pavel, poveste halucinantă la GSP Live: „Mi-a luat banii din concursuri și bonusuri și a fugit cu ei”

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 08:21 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 08:34

Invitat la emisiunea GSP Live, Andrei Pavel, fostul mare tenisman român, a fost rugat de Costin Ștucan să povestească o experiența neobișnuită din viața sa. 

„Am avut un agent în America în care am avut încredere. Am vrut să îmi iau o mașină sport cu banii de bonus pe care i-am câștigat. Când am ajuns la suma respectivă, care era destul de mare, am vrut să iau un 911 Turbo (nr. Porsche). Ajunsesem la suma aceea mare din concursuri și din bonusuri, din banii pe care i-am pus deoparte. Firma lui a dat faliment, așa că a fugit cu banii mei. Cam cât am pierdut? Uită-te cât costă o asemenea mașină”, a explicat Andrei Pavel la GSP Live.

Prețul unui Porsche 911 Turbo variază, în funcție de dotări, între 80.000 și 200.000 de dolari. 

  • Fost sfertfinalist la Roland Garros, Andrei Pavel a fost cel mai bine clasat jucător român de după Ilie Năstase: loc 13 în lume, în 2004;
  • Andrei Pavel este primul jucător român câștigător de turneu, după Ilie Năstase, în 1998, la Tokyo;
  • Pavel deține și un turneu Masters în palmares, la Montreal, contra marelui Patrick Rafter, 6–3, 6–7, 4–6;

Alte știri din tenis:

EXCLUSIV Ilie Năstase a spus adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

„Dom'le, mașina e nouă ...” » Ilie Năstase, poveste fabuloasă la 74 de ani: „Țiriac s-a întors la mine și a început să mă înjure!”

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează