SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Andy Murray a fost bolnav și s-a izolat 5 zile: „Tenisul va fi unul dintre ultimele sporturi care va reveni la normal”

Andy Murray
Andy Murray

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2020 18:53

Andy Murray, 32 de ani, 129 ATP, consideră că tenisul nu va fi printre priorități când se va ieși din izolarea cauzată de pandemia de coronavirus. 

Calendarul competițional a fost dat peste cap de evenimentele la nivel global, mai multe turnee au fost anulate, printre care și Wimbledon 2020, iar altele amânate, ca Roland Garros 2020 pentru luna septembrie.

Andy Murray crede că fanii tenisului vor trebui să mai aștepte până când vor putea vedea din nou meciuri live. 

„Dacă vorbim de Roland Garros, să zicem că lucrurile progresat în Europa, dar sunt țări care tot mai pot avea probleme. Cum ar fi cele din America de Sud, iar Franța ar putea să nu lase zboruri de acolo să aterizeze la ei. Ai un turneu unde oameni din toate părțile trebuie să vină și astfel nu vor putea participa. Cred că turneul are de pierdut așa. 

Va trebui să simțim că toată lumea revine la normal, că muncește și călătorește ca până acum pentru ca tenisul să poată reveni, în special competițiile majore. Tenisul va fi unul dintre ultimele sporturi care va reveni la normal”, a spus Murray pentru CNN. 

„Am fost bolnav 2-3 zile acum câteva săptămâni. Înainte de a începe carantina. M-am izolat 4-5 zile. Mai muțli oameni cu care am vorbit au avut tot felul de simptome și s-au simțit puțin afectați, dar e dificil să știi dacă ai avut coronavirus sau nu. Evident, testele ar trebui făcute celor care sunt în situații grave și celor din sistemul de sănătate” 
Andy Murray

ATP. VIDEO Rafael Nadal, caracterizat de marele rival: „Oh, Doamne!, intru pe teren împotriva unui gladiator”

SPECIAL GSP // VIDEO Andy Murray și istovitorul drum spre revenirea în vârful ATP: „Voi avea nevoie de o înlocuire totală a șoldului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close