SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Andy Murray are noi probleme » S-a retras de la Australian Open 2020: „Sunt decepționat!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 11:39

Andy Murray (32 de ani, 125 ATP) nu va participa la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care începe pe 14 ianuarie.

Abia revenit în circuit după accidentarea de la șold care a fost aproape să-i pericliteze cariera, scoțianul se confruntă cu alte probleme: s-a accidentat la mușchii pelvieni la finalul lui noiembrie.

„Din nefericire, am avut un regres în pregătire şi trebuie să lucrez la asta înainte de a concura. Am muncit din greu pentru a mă pune într-o situaţie în care să pot juca la cel mai înalt nivel şi sunt decepţionat că nu voi putea evolua”, a declarat Murray, conform BBC.  

În luna octombrie a anului trecut, Andy Murray a cucerit titlul de la Antwerp, primul după ce a revenit în circuit. Britanicul l-a învins în finală pe Stan Wawrinka (34 de ani, 16 ATP), scor 3-6, 6-4, 6-4.

  • foto: Guliver/Getty Images

Vezi și: 

EXCLUSIV Virginia Ruzici face previziuini pentru 2020 și propune o schimbare importantă: „Personal, aș pune mai multe turnee pe zgură și pe iarbă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează