SPORTURI  »  TENIS  »  MASTERS TORONTO

Andy Murray şi-a păstrat titlul de la Toronto

Articol de GSP - Publicat luni, 16 august 2010 00:00

Britanicul Andy Murray, cap de serie numărul patru, a cîştigat, duminică, pentru al doilea an consecutiv, Mastersul de la Toronto, turneu dotat cu premii în valoare de 2.430.000 dolari.

 

Andy Murray l-a învins în finală pe elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul trei, cu scorul de 7-5, 7-5, după ce partida a fost întreruptă de mai multe ori din cauza ploii.

Tenismenul, care a trecut în semifinale de spaniolul Rafael Nadal (6-3, 6-4), devine al cincilea sportiv care îi învinge pe numărăul unu mondial şi pe Roger Federer la acelaşi turneu.

ltimul jucător care şi-a păstrat titlul la Toronto a fost Andre Agassi, învingător în 1994 şi 1995. Datorită accederii în finală, Roger Federer va deveni numărul doi mondial.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close