SPORTURI  »  TENIS  »  MELBOURNE

FOTO Imaginea postată de Emma Răducanu a declanșat ironiile între Murray și Broady: „Nu doar că ești idiot, dar ești și mincinos”

Emma Răducanu, alături de Torben Beltz. Imaginea de la care a pornit întregul dialog
Emma Răducanu, alături de Torben Beltz. Imaginea de la care a pornit întregul dialog

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 17:51 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 18:14

Andy Murray (34 de ani, 134 ATP) și Liam Broady (27 de ani, 128 ATP) au oferit o mostră de umor pur britanic, în secțiunea de comentarii a unei imagini postate de Emma Răducanu (19 ani, 19 WTA). 

Emma Răducanu a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare și antrenorul ei din acest moment, Torben Beltz. Compatriotul Liam Broady a încercat o glumă, dar l-a confundat pe neamț cu Andy Murray: „De ce corpul lui Andy are forma unui ceainic în fotografie?”. Totul s-a întors împotriva lui, într-un schimb amuzant de replici. 

„Un precedent periculos, o palmă în fața milioanelor de australieni” » Scutirea acordată lui Djokovic a provocat reacții în lanț + primul jucător care se revoltă: „Oare eu aș fi primit?”
AUSTRALIAN OPEN 2022
„Un precedent periculos, o palmă în fața milioanelor de australieni” » Scutirea acordată lui Djokovic a provocat reacții în lanț + primul jucător care se revoltă: „Oare eu aș fi primit?”

Andy Murray și Liam Broady, mesaje amuzante pe Twitter

Murray i-a trimis imediat un mesaj pe Whatsapp lui Broady: „Este Torben în imagine. Haha, prostule! Genial!”. 

Imaginea postată de Emma Răducanu a declanșat ironiile între Murray și Broady: „Nu doar că ești idiot, dar ești și mincinos”
Conversația dintre Murray și Broady

În tentativa de a drege lucrurile, Liam a revenit prompt pe Twitter și a transmis: „Tocmai am realizat că este antrenorul Emmei, nu Andy. hahahahaha”. Dar triplul campion de Grand Slam l-a taxat din nou, de această dată în mod public: „Nu ți-ai dat tu seama, Liam. Când mi-ai scris și ai vrut să râzi de mine, ți-am spus eu cine e. Nu doar că ești un idiot, dar ești și un mincios!”.

Concluzia amuzantă a întregii discuții a fost oferită de Naomi Broady, sora lui Liam, jucătoare profesionistă la rândul ei: „Ai adus rușine întregii familii”. 😂

Citește și alte știri din tenis: 

Ce start pentru Sorana Cîrstea! Victorie-fulger, 6-0, 6-0, la primul meci din noul sezon

Interviu cu Simona Halep înainte de debutul în noul sezon » Cum crede că va fi 2022 și ce spune despre retragere: „Asta simt acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
snooker
snooker  •  04 Ianuarie 2022, 21:47

Asta e ''jurnalism'' marca gsp, bravo! :))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close