SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY / EDIȚIA 20

Anunţ de ultimă oră al lui Horia Tecău la BRD Năstase-Ţiriac Trophy: "Cer scuze partenerului meu de dublu şi fanilor!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 aprilie 2015 15:14

Astăzi, în jurul prînzului, tenismenul Horia Tecău a susţinut o conferinţă de presă la Arenele BNR din Bucureşti, unde a anunţat că nu va mai participa la ediţia aniversară din acest an a BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

"Din păcate, nu am o veste bună. Sînt nevoit să mă retrag din cauza unei probleme la braţul drept – tendinită, care a apărut în cadrul turneului din Monte Carlo, unde am jucat meciul din turul doi care a fost foarte solicitant. De la acel meci nu am jucat deloc pînă la antrenamentul de ieri, cînd am încercat să mă pregătesc timp de 20 de minute, însă nu m-am simţit destul de bine. Am făcut efortul necesar pentru a mă reface, împreună cu fizioterapeuții ATP, pentru acest meci de miercuri, dar nu pot juca", a spus Tecău.

Acesta a spus că a avut tot suportul organizatorilor de la Bucureşti, dar din păcate nu poate intra pe teren pentru a juca: "Organizatorii m-au ajutat, au pus meciul cît mai tarziu posibil, însă nu am avut suficient timp să mă refac. Dacă joc, există riscul să mă accidentez şi mai tare şi să nu ştiu cînd mă mai pot întoarce pe teren. Pot rămîne cîteva săptămîni fără să joc. Momentan, după discuţiile de azi cu fizioterapeutul, şi turneul de la Madrid este sub semnul întebării. Sper ca la jumătatea săptămînii viitoare să pot juca, în urma unui tratament intens"

"Cer scuze partenerului meu de dublu şi fanilor care ştiu că aşteptau să ne urmărească din nou. Cîteodată nu eşti suficient de bine fizic pentru a intra pe teren. Sper să compensez la următoarele ediţii"
Horia Tecău, tenisman

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
p56p
p56p  •  22 Aprilie 2015, 17:43

Gest frumos. Insanatosire grabnica si te vom urmari la Madrid!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează