SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Anunț important despre Roland Garros » Ce decizie au luat organizatorii pentru turneul din toamnă

S-a stabilit că accesul spectatorilor în tribune la Roland Garros va fi permis într-un procent de 50-60%. foto: Guliver/Getty Images +37   FOTO
S-a stabilit că accesul spectatorilor în tribune la Roland Garros va fi permis într-un procent de 50-60%. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 14:54 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 15:20

Turneul de la Roland Garros, programat pentru luna mai, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, francezii urmând să găzduiască întrecerea de la Paris tot în acest an, în perioada 28 septembrie - 11 octombrie.

Până joi, era incert dacă turneul de Mare Șlem din complexul de la Porte d'Auteuil se va disputa cu sau fără spectatori. În contextul pandemiei de coronavirus, s-a stabilit că accesul spectatorilor în tribune va fi permis într-un procent de 50-60% din capacitate, pentru a putea fi respectate regulie de distanțare fizică.

„Numărul de spectatori admişi în arenă va fi de 50 la sută până la 60 la sută din capacitatea normală. Această reducere va permite respectarea regulilor pentru perioada de pandemie”, au explicat reprezentanții Federației Franceze de Tenis.

Pe cele trei arene principale, va fi lăsat un loc liber între grupurile de cel mult patru persoane, în timp, pe arenele mai mici, unul din două locuri urmează să fie lăsat liber.

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat, tot joi, că biletele vor fi puse în vânzare pe 9 iulie.

„Central” cu acoperiș

Tradițional al doilea turneu de Mare Șlem al anului, Roland Garros-ul, ar fi trebuit să inaugureze în mai noul "Philippe Chatrier". Cea mai mare arenă din complex, cu o capacitate de 15.525 de locuri, a primit un acoperiș. 

Competiția de la Paris este ultima de Mare Șlem care își acoperă arena centrală, într-un proiect care a durat opt luni. 

FOTO. Imagini de colecție cu Simona Halep

+33 FOTO

Citește și alte știri despre tenis: 

Wimbledon se joacă pe GSP.ro » Românii și primele senzații pe suprafața verde: „Nici nu înțelegeam care e tenisul adevărat, cel jucat pe iarbă sau cel de pe zgură"

Novak Djokovic și soția sa au primit rezultatele ultimelor teste pentru COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  03 Iulie 2020, 20:52

The rise and fall of the roman empire . Bine ca ni prons asiaticij la putere. God bless !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează