SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Anunțul făcut de adversara Simonei Halep din sferturile de la Roland Garros! Probleme mari înaintea meciului

Getty / Guliver Images
Getty / Guliver Images

Articol de GSP - Publicat luni, 05 iunie 2017 18:06

Simona Halep o va întâlni miercuri pe Elina Svitolina în sferturile de finală de la Roland Garros. Ucraineanca a învins-o pe româncă în ultimul act al turneului de la Roma.

După ce Simona a dezvăluit că are probleme la gleznă, și Svitolina a anunțat la conferința de presă că are probleme la spate.

"Mă chinuie o accidentare la spate. E o accidentare cu totul diferită față de cea de la Roma. M-am simțit foarte bine azi, dar cu 20-30 de minute înainte de meci, când mă relaxam, m-am ridicat și totul s-a făcut negru. Mă durea foarte rău spatele. Nici nu am apucat să fac încălzirea foarte bine, m-am panicat foarte rău. De aceea am început prost acest meci. Am apucat să fac ceva tratament și un duș foarte fierbinte m-a ajutat foarte mult. E bine că am o zi liberă și voi putea să continuu tratamentul. Mă voi odihni. E o nouă zi și nu știu ce se va întâmpla. Sper ca totul să fie bine. Nici fizioterapeutul meu nu știa ce s-a întâmplat, toți am avut un șoc. Nu am mai pățit niciodată asta, să am așa o durere. Mi se întâmplă doar când joc meciuri foarte lungi și mă simt puțin anchilozată. Voi face totul pentru a mă recupera până la ora meciului.

Eu și Simona ne-am întâlnit la Roma și e o jucătoare foarte bună. Asta e, accidentările se întâmplă. Finala de la Roma a fost una grea pentru amândouă, eram accidentate. M-am luptat cu acea accidentare dar a fost un meci bun, am luat multe lucruri pozitive și cred că știu ce plan trebuie să aplic în fața ei acum. 

Trebuie să mă bucur de victoria cu Petra Martici, deoarece finalul a fost tensionat", a zis Svitolina la conferința de presă.

Citește și: Lecție de tenis! Simona Halep a jucat PERFECT și și-a umilit adversara după o oră de joc

Tactica prin care Halep a anihilat-o pe Suarez Navarro: "Știam că e bine să fac asta împotriva ei" » Detalii despre starea de sănătate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
mplttev
mplttev  •  06 Iunie 2017, 13:12
Postat de Luminita Dudescu pe 06 Iunie 2017, 10:10

Chestia cu glezna mai rămâne de văzut cat de reala a fost....

O întrebare: te-ai uitat la finala de la Roma?

604245039744827
Luminita Dudescu  •  06 Iunie 2017, 10:10
Postat de dinamo_fan pe 05 Iunie 2017, 19:02

cand a auzit-o pe Simona ca invoca glezna a invocat si ea spatele. tertipuri intalnite peste tot.

Chestia cu glezna mai rămâne de văzut cat de reala a fost....

604245039744827
Luminita Dudescu  •  06 Iunie 2017, 10:06

Ai grija de comportamentul tău și de gura ta...urmărește îndeaproape mediocritatea halepoaicei.. Hai...aut..

Vezi toate comentariile (22)
Comentează