SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Anunțul Simonei Halep a fost ultima picătură! Americanii vor să schimbe regulamentul: "Nu e vorba doar despre această săptămână"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 14:22

Simona Halep s-a retras în ultima clipă de la turneul organizat la New Haven, iar asta i-a enervat teribil pe americani, care cer schimbarea regulamentului după ce liderul mondial și-a revenit brusc și a anunțat că poate participa la US Open.

"Nu este vorba doar despre această săptămână. Dacă te uiți la tot circuitul feminin, mai ales vara, au fost numeroase retrageri de acest gen. Avem prea multe turnee de nivel internațional în circuitul WTA, iar regulamentul în privința retragerilor nu este suficient de puternic.

Jucătoarele ar trebui să se poată retrage din aceste turnee doar în anumite situații, clare, pentru că în acest moment este prea ușor pentru jucătoarele din top 10 să abandoneze", a spus Anne Worcester, directorul turneului de la New Haven, pentru Boston Herald.

Simona Halep era principala favorită a competiției și își anunțase prezența cu câteva săptămâni înainte. Mai mult, organizatorii au promovat turneul cu numele ei. După turneul de la Cincinnati, unde românca a pierdut finala în fața lui Kiki Bertens, 6-2, 6-7(6), 2-6, Halep a anunțat că nu poate participa la turneul de la New Haven.

Simona Halep va juca astăzi, de la ora 18:00, în primul tur al ultimului Grand Slam al anului, US Open, cu Kaia Kanepi (33 de ani/44 WTA) din Estonia. Meciul poate fi urmărit AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
100002473541087
Danut Ognean  •  27 August 2018, 18:06

sms americanii

risc_mix
risc_mix  •  27 August 2018, 18:01
Postat de iulihenry14 pe 27 August 2018, 17:42

Pai in cazul asta nu ar mai juca nici Nadal, Federer, Djokovic etc....te-ai uita la Copil-Cechinnato in fiecare saptamana. Organizatorii New Mare Turneu au zis clar ca sunt suparati ca n-au facut bani pe pielea ei, nu ca nu si-a aparat titlu. Nu se supara aia de la turnee importante da se supara New Haven..hai sa fim seriosi

Ce spui Frantz? Citește bă mai bine, sau încearcă să înțelegi ce citești. Supărarea este că retragerea s-a făcut în ultimul moment. Dacă refuzi în momentul când primești invitația, nu-i nicio problemă, organizatorul are timp să invite alt sortiv din top 10 pt a asigura un tablou puternic. Dar ca să anunți cu nici 24 de ore înainte de începerea turneului că nu mai vrei să joci e o mârlănie. Iar mârlanii trebuie pedepsiți

10155633308976552
Cornel Perju  •  27 August 2018, 17:55
Postat de Gelu Oanca pe 27 August 2018, 17:07

Cei sau cele care se retrag de la turneu, sa nu mai participe timp de 6 luni la alt turneu.

ce spui tu e o chestie lipsita de sens. Daca o jucatoare vrea sa se retraga se poate retrage oricum. VIne si joaca putin dupa care abandoneaza.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează