SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

WIMBLEDON 2019 // FOTO + VIDEO Ashleigh Barty și Serena Williams, victorii categorice azi la Wimbledon » Cum arată tabloul complet al optimilor de finală + când se joacă

Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images +4   FOTO
Serena Williams // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 19:31

WIMBLEDON 2019 // Ashleigh Barty (23 de ani, 1 WTA) și Serena Williams (37 de ani, 10 WTA) au avansat fără probleme în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Wimbledon.

Barty a continuat forma de vis începută la Roland Garros și s-a impus categoric în fața britanicei Harriet Dart (22 de ani, 182 WTA), pe care a învins-o în minimum de seturi, 6-1, 6-1.

Australianca de pe primul loc al clasamentului WTA a ajuns astfel la cea de-a 15-a victorie consecutivă în circuit, Barty impunându-se în turneele de la Roland Garros și de la Birmingham.

ashleigh barty 2 +5 FOTO

În optimi a avansat și Serena Williams, de șapte ori campioană la Wimbledon. Americanca a învins-o pe nemțoaica Julia Goerges (30 de ani, 17 WTA), scor 6-3, 6-4, într-o reeditare a semifinalei de anul trecut, partidă în care tot Serena a avut câștig de cauză.

S-a stabilit astfel componența tuturor celor opt meciuri din optimile de finală de pe tabloul feminin, fază unde este calificată și Simona Halep (27 de ani, 7 WTA)

  • Ashleigh Barty - Alison Riske
  • Serena Williams - Carla Suarez Navarro
  • Barbora Strycova - Elise Mertens
  • Johanna Konta - Petra Kvitova
  • Elina Svitolina - Petra Martic
  • Karolina Muchova - Karolina Pliskova
  • Simona Halep - Cori Gauff
  • Shuai Zhang - Dayana Yastremska
    *Toate meciurile vor avea loc luni, la ore ce vor fi anunțate ulterior

Vezi și: VIDEO Elina Svitolina și Gael Monfils, show pe Instagram! Dansuri fără inhibiții într-un restaurant de lux din Londra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
merace
merace  •  06 Iulie 2019, 21:24

HAI SIMONA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează