SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

Asta e rivalitatea care va domina tenisul? Stefanos Tsitsipas despre Daniil Medvedev: „E atât de plictisitor încât mă face să mă urăsc”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 09:15

Grecul Stefanos Tsitsipas (7 ATP) a declanșat o rivalitate care va ține capul de afiș în lumea tenisului masculin pentru mulți ani. După eșecul din semifinalele de la Shanghai cu rusul Daniil Medvedev (4 ATP), scor 6-7(5), 5-7,  Tsitsipas a numit jocul adversarului „plictisitor”. 

Daniil Medvedev (4 ATP) e cel mai în formă jucător din circuit. Campionul de la Shanghai are însă contestatari din cauza stilului de joc, unul de regularitate, fără prea multe „floricele”. Printre ei se numără și un coleg din Next Gen.

„Nu vreau să par nepoliticos, chiar deloc, dar e plictisitor. Plictisitor! E atât de plictisitor jocul lui încât mă urăsc pentru că mă pun în situația de a juca după ritmul lui. Trebuie să îmi impun stilul. Îmi amintește de copilărie, de felul în care jucam la 12 ani”, a declarat Tsitsipas într-o conferință de presă. 

Vezi și:

SHANGHAI MASTERS // VIDEO ATP are o nouă „mașinărie”! Daniil Medvedev își continuă seria fulminantă din 2019

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează