SPORTURI  »  TENIS  »  SHANGHAI MASTERS

SHANGHAI MASTERS // VIDEO ATP are o nouă „mașinărie”! Daniil Medvedev își continuă seria fulminantă din 2019

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 17:02

Daniil Medvedev (23 de ani, 4 ATP) a cucerit astăzi turneul Masters 1000 de la Shanghai după victoria fără emoții reușită în fața neamțului Alexander Zverev (22 de ani, 6 ATP), scor 6-4, 6-1, după o oră și 14 minute de joc.  

Povestea meciului s-a scris, practic, la 5-4 în primul set pentru Medvedev. Zverev nu a rezistat presiunii enorme exercitate de rus și a comis două duble greșeli succesive prin care i-a făcut cadou primul set lui Medvedev.  

Setul secund a curs într-o singură direcție, cu jucătorul rus dominând autoritar aproape fiecare punct. A fost 6-1 după 32 de minute, o manșă fără istoric în care un singur jucător a fost prezent pe teren.  

Daniil Meevedev, jucătorul care deține recordul de victorii în 2019, 59, își continuă astfel sezonul său de vis, în care a atins 9 finale, azi trecându-și în palmares cel de-al 4-lea titlu al anului și cel de-al 7-lea al carierei. 

Finalistul de la US Open a câștigat cel de-al doilea turneu Masters consecutiv, după ce se impusese și la Cincinnati, în august, finala de la Shanghai reprezentând, totodată, cea de-a treia finală de Masters la rând, după Montreal și Cincinnati.  

6 finale consecutiveare, per total, Medvedev: Washington, Montreal, Cincinnati, US Open, Sankt Petersburg și Shanghai

„Ești cel mai bun din circuit!”

„Felicitări pentru titlu și pentru toate lucrurile reușite de tine în 2019. În momentul de față, ești cel mai bun jucător din circuit, ține-o tot așa!”, i-a transmis Zverev lui Medevdev la finalul meciului”. 

Toată lumea spune că tenisul are nevoie de fețe și lucruri noi, așa că le dau oamenilor ceva nou. Nu-mi place să celebrez excesiv victoriile, prefer să rămân calm și să-mi fac treaba”, a spus și Medevedev.

Vezi și: 

SHANGHAI MASTERS // VIDEO Premieră în ATP după 20 de ani: ce înseamnă surprinzătoarele eliminări ale lui Djokovic și Federer

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează