TENIS  ·  CUPA DAVIS

Atac fără precedent în tenisul românesc! Marius Copil și-a făcut praf coechipierul de Cupă Davis: "Nu e profesionist, trăiește la 14 ani!"

Luni, 05 Februarie 2018, 16:49

Marius Copil (93 ATP) l-a atacat pe Nicolae Frunză (594 ATP), coechipierul său din echipa României de Cupa Davis, după înfrângerea suferită în fața unui luxemburghez anonim, Ugo Nastasi (fără clasament ATP), scor 5-7, 6-1, 3-6.

"A fost o lecție pentru Frunză și sper să se trezească și să avanseze în carieră, pentru că ce făcea până acum se pare că nu a făcut bine. Nu e destul de profesionist, începând de la pregătirea pentru antrenament, mentalitatea în antrenament, își pierde și concentrarea prea ușor.

Ei trăiesc cumva în trecut pentru că au avut niște rezultate foarte bune la 14 ani și cumva încă sunt cu gândul acolo, nu în prezent. Din păcate, la simplu sunt doar eu. Tot timpul eu trebuie să aduc două puncte", a declarat Marius Copil la TV Telekom Sport.


Nicolae FrunzăClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (28)

anne1970_ar  •  06 Februarie 2018, 19:06

Se pune intrebarea: cine l-a selectionat si pe ce criterii? Ca numai barba e de el si barba e un semn de complex de inferioritate, trebuie sa iasa in evidenta cu ceva. Daca la tenis nu, macar are barba. Bine a zis Copil.

cestrasius  •  06 Februarie 2018, 09:20

Borza in tinerete era de acelasi nivel cu Alexander Zverev...Zverev e top 10,Borza e 800 in lume.Zverev e unul dintre cei mai agresivi jucatori de tenis activi,cu multiple lovituri de punct.Borza inca tine mingea in teren.Pana invata borza sa castige punctul implineste 30 de ani.

cestrasius  •  06 Februarie 2018, 09:14

Si Frunza si Borza,toata viata lor au jucat la rezultat...obsesia romanului incult...SA CASTIG ORICUM.Si acum cand au ajuns la seniori unde trebuie sa castige sunt vai si amar, nu au lovituri de punct...nu stiu sa castige punctul.Constructia punctului a ramas la nivelul de 12 ani.Tinutul mingii in joc

Vezi toate comentariile (28 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1