SPORTURI  »  TENIS  »  ATP INDIAN WELLS

ATP INDIAN WELLS // VIDEO Federer - Nadal, episodul 39! Confruntare stelară în semifinale la Indian Wells » Rafa, victorie istovitoare cu Khachanov

Rafael Nadal // FOTO: Reuters
Rafael Nadal // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 martie 2019 21:20

Roger Federer, 4 ATP și 37 de ani, și Rafael Nadal, 2 ATP și 32 de ani, se vor întâlni în semifinale la Indian Wells în episodul 39 al uneia dintre cele mai spectaculoase rivalități din istoria tenisului.

  • Semifinala dintre Thiem și Raonic va începe în jurul orei 20:00, fiind urmată de cea dintre Federer și Nadal. Ambele meciuri vor fi transmise de TV DigiSport 2.

Ibericul e în avantaj, 23-15, dar elvețianul s-a impus în ultimele 5 meciuri directe. Dacă Federer s-a impus de cinci ori la Indian Wells și a fost prezent în patru dintre ultimele cinci finale, Nadal a pus mâna pe trofeu de trei ori. Ultima dată când a ajuns în finală a fost în 2013, când l-a învins pe Juan Martin del Potro, scor 4–6, 6–3, 6–4.

Nadal s-a calificat vineri seară în ultimul act după o victorie muncită cu Karen Khachanov (13 ATP), scor 7-6(2), 7-6(2). Ibericul a acuzat dureri la genunchiul drept și a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului pe durata partidei. Nadal a rezistat în fața asediului la care a fost supus de rivalul rus și a închis partida în două seturi decise la tie-break.

Federer a avut parte de un meci mai liniștit în fața polonezului Hubert Hurkacz, 22 de ani, 67 ATP, pe care l-a învins cu 6-4, 6-4, după o oră și 15 minute de joc.

Elvețianul și-a continuat forma excelentă arătată în ultima vreme - nu a pierdut niciun set pe durata turneului - și l-a trimis acasă pe Hurkacz, polonez de 22 de ani care eliminase nume grele precum Lucas Pouille, 30 ATP, sau Kei Nishikori, 7 ATP.

În cealaltă semifinală de la Indian Wells se vor întâlni austriacul Dominic Thiem, 8 ATP, și canadianul Milos Raonic, locul 14 ATP. 

66 de victoriiare Roger Federer la Indian Wells, elvețianul fiind lider la acest capitol în circuit

Vezi și: Sperietura vieții pentru Elina Svitolina și Gael Monfils » Poliția a intrat cu pistoalele peste ei în camera de hotel

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează