SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

ATP MIAMI // PeRForatorul de recorduri » Roger Federer câștigă turneul de la Miami și își adjudecă al 101-lea trofeu al carierei! Elvețianul l-a demolat pe Isner în finală

Roger Federer // FOTO: Reuters
Roger Federer // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 21:27

Roger Federer, 5 ATP, a obținut duminică seara cel de-al 101-lea trofeu al carierei, impunându-se la Miami în fața lui John Isner, 9 ATP, scor 6-1, 6-4, după o oră și două minute de joc.

A fost un meci mult mai ușor decât își închipuiau fanii elvețianului, îngrijorați că serviciile distrugătoare ale lui Isner i-ar putea cauza probleme lui Federer. N-a fost însă cazul!

Federer a returnat uluitor pe parcursul primului set și a reușit trei break-uri, impunându-se cu 6-1 în doar 25 de minute. Elvețianul a jucat impresionant și nu i-a dat nicio șansă lui Isner, care nu pierduse niciun set pe parcursul turneului.

Setul doi a fost mult mai echilibrat, însă Federer a tranșat soarta lui la 5-4, când a reușit unicul break al manșei și, implicit, a închis meciul.

La 37 de ani și jumătate, Federer își adjudecă cel de-al 101-lea titlu al carierei. Elvețianul a cucerit cel de-al doilea titlu al anului, după cel de la Dubai, reușind, totodată, cel de-al patrulea titlu all-time la Miami.

Vezi și: Ce o așteaptă pe Simona Halep după revenirea pe locul 2 WTA + Care e distanța față de liderul Naomi Osaka

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
388636538655208
Dan Mihai Moroianu  •  01 Aprilie 2019, 21:56

ROGER FEDERER THE BEST!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează