SPORTURI  »  TENIS  »  ATP ROMA

Roger Federer nu crede că Nick Kyrgios ar trebui să fie suspendat după criza de nervi de la Open-ul Italiei: „S-au luat deja măsuri dure, știe și el că a greșit!”

Nick Kyrgios
Nick Kyrgios

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 mai 2019 10:56

Roger Federer (37 de ani, 3 ATP) a comentat ieșirea nervoasă a lui Nick Kyrgios (24 de ani, 36 ATP) de ieri, la ATP Roma, când australianul a izbit cu racheta de teren, a aruncat scaunul și a început să înjure (Detalii AICI).

  • Oficialii ATP au informat că tenismanul de 24 de ani va primi o amendă de 20.000 de euro pentru comportament nesportiv. De asemenea, i se vor scădea 45 de puncte și 33.635 de euro din premii.

„Personal, nu cred că ar trebui să fie suspendat, pentru că a ieșit de pe teren. Ce a făcut? A distrus un scaun? Nu știu. Nu e suficient din punctul meu de vedere.

Nu știu dacă era în perioada de probă după ce a fost la Shanghai (Detalii AICI), dar, dacă nu e vorba de asta, atunci trebuie reanalizat. Nu cred că ar trebui suspendat. Cred că puncte scăzute și o amendă sunt suficiente, iar aceste măsuri au fost luate deja. Sunt dure și știe și el că a greșit”, a spus Federer.

vezi și:

„Nebunul” Kyrgios a cutremurat lumea tenisului: „Unchiul lui Nadal e idiot, Djokovic e obsesiv” + de ce se teme să dialogheze cu Tsitsipas

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
observator979
observator979  •  17 Mai 2019, 17:13

Kyrgios e talentat, a fost no.13 ATP in 2016, dar e renumit mai mult pentru atitudinea rebela care ii aduce sanctiuni si fluieraturi. In GS nu a trecut de sferturi (la Wimbledon 2014 si AO 2015). Caracterul si comportamentul ii afecteaza clar cariera, dar unora le place de el. Declaratia lui Federer e normala pentru orice jucator care nu vrea sa fie judecator al rivalilor din competitie. Dar e treaba forurilor ATP sa decida...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează