SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2019

AUSTRALIAN OPEN 2019 // Tabloul masculin: cu cine au picat Roger Federer, Novak Djokovic și Rafael Nadal + Posibil duel-șoc în semifinale

Roger Federer e campionul en-titre // FOTO: Guliver/Getty Images +3   FOTO
Roger Federer e campionul en-titre // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 ianuarie 2019 09:28

AUSTRALIAN OPEN // Roger Federer (3 ATP) și Rafael Nadal (2 ATP) au fost repartizați pe aceeași parte de tablou și se pot întâlni în semifinale, în timp ce favoritul principal Novak Djokovic (1 ATP) îl are pe Alexander Zverev (4 ATP) ca principal oponent în partea superioară a tabloului. 

Roger Federer îl va înfrunta în primul tur pe uzbekul Denis Istomin, 99 ATP, în timp ce Rafael Nadal debutează în primul tur în fața australianului James Duckworth, 254 ATP.

Liderul mondial Novak Djokovic va juca în primul tur în fața unui jucător venit din calificări.

Novak Djokovic (1 ATP) se află pe aceeași parte de tablou cu Alexander Zverev (4 ATP, în timp ce Roger Federer (3 ATP) și Rafael Nadal (2 ATP) se află în partea de jos a tabloului.

"Roger Federer pare în formă, întrebarea e cum va accepta Rafael Nadal suprafața de joc. Să ne aducem aminte de finala de acum doi ani (n.r - câștigată de Federer în 5 seturi)", a spus Darren Cahill, la Eurosport.

În primul tur, Marius Copil, 61 ATP, unicul reprezentant al României pe tabloul principal, îl va înfrunta pe ibericul Marcel Granollers, 110 ATP.

Meciuri tari din primul tur:

Andy Murray (230 ATP) - Roberto Bautista Agut (23 ATP)
Marin Cilic (7 ATP) - Bernard Tomic (85 ATP)
Nick Kyrgios (51 ATP) - Milos Raonic (17 ATP)
Stan Warinka (59 ATP) - Ernests Gulbis (83 ATP)
Kyle Edmund (14 ATP) - Tomas Berdych (57 ATP)

Vezi și: SIMONA HALEP LA AUSTRALIAN OPEN // Simona Halep își află în această dimineață traseul de la Australian Open » Urmărește AICI tragerea la sorți!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează