SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

AUSTRALIAN OPEN // Ce a observat expertul Mats Wilander înainte de Halep - Wozniacki: "Este incredibilă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 13:07

Suedezul Mats Wilander a vorbit despre finala dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki. Acesta explică armele pe care cele două jucătoare de top le au.

"Wozniacki a tot încercat să câștige un Mare Șlem. Și Simona face asta de câțiva ani. Ambele au un joc solid, sunt printre cele mai constante din circuitul feminin. E foarte important pragul ăsta, să câștige un turneu. Miza este imensă.

Partea grozavă este că ambele au fost numărul 1 WTA. Iar acum acest meci decide din nou acest clasament. E bine că ambele jucătoare își pot face tactica în funcție de adversar, sunt două jucătoare de top. Trebuie doar să fie concentrate.

Nu știu de ce Simona a jucat atât de agresiv cu Kerber, cert e că Wozniacki va fi mai proaspătă. Are mai multă putere. Dar maniera în care explodează Simona este incredibilă. Va fi o finală extraordinară, hai să spunem că Wozniacki are 51% șanse, iar Simona 49%", a zis Mats Wilander la Eurosport. 

  • Finala dintre Halep și Wozniacki se joacă sâmbătă, în jurul orei 10:30, și poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
lapusneanul
lapusneanul  •  26 Ianuarie 2018, 18:45
Postat de caminero pe 26 Ianuarie 2018, 15:42

Eu presimt un 3-12 sau 4-12 scurt ... să dea Ăl de Sus să mă înșel ...

majoritatea dinamovistilor frustrati cred asta...ca asa-i in ....tenis:)

gardenparty
gardenparty  •  26 Ianuarie 2018, 18:16

Mațu' are dreptate.De câte ori a pronosticat ceva la eurosport ,de atâtea ori a fost greșit.Așa ca : Hai Simona!

vladut12
vladut12  •  26 Ianuarie 2018, 17:39
Postat de tihi pe 26 Ianuarie 2018, 17:37

Mats are dreptate!! Acel 1 % va face diferenta atat de mare,incat Caroline va castiga finala 99 % !! Si nu va fi o surpriza,daneza fiind campioana mondiala a tenisului feminin !!

Ce e daneza mah? Campioana cui? Nu a câștigat în viata ei un GS și e pe locul 2 după Simona. Fa pași ca faci curent!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează