SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

AUSTRALIAN OPEN // FOTO Favorita gazdelor e OUT după un adevărat thriller » A avut 5-0 și a ratat 8 mingi de set!

FOTO: Guliver/GettyImages +6   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 17:20

Daria Gavrilova, 23 de ani, australianca de pe poziția 23 a clasamentului WTA, a fost eliminată în turul secund al Australian Open de Elise Mertens (22 de ani, locul 37 WTA), scor 5-7, 3-6.

Gavrilova a început perfect meciul și după mai puțin de 30 de minute dusese scorul la 5-0. A urmat un scenariu cu totul neașteptat pentru fanii prezenți pe arena "Rod Laver". Gavrilova a ratat nu mai puțin de 8 mingi de set, pierzând 7 game-uri consecutive.

Echilibrul setului secund s-a rupt la scorul de 2-2. Mertens a făcut break, pe care l-a consolidat și apoi l-a dublat. Meciul s-a terminat după o oră și 52 de minute, scor 7-5, 6-3, în protestele vehemente ale australiencei, nemulțumită de o decizie a arbitrului de scaun.

Belgiana Elise Mertens are un început perfect de an, încununat cu trofeul de la Hobart, unde a învins-o în finală pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-1, 4-6, 6-3. În turul următor de la Australian Open va juca împotriva franțuzoaicei Alize Cornet, 27 de ani, numărul 42 WTA.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează