SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

VIDEO Rafael Nadal, protagonistul unui moment bizar la Australian Open: „Copilul de mingi mi-a luat racheta”

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 09:21 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 10:24

Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) a fost protagonistul unui moment incredibil în meciul cu britanicul Jack Draper (21 de ani, 38 ATP), în primul tur al Australian Open 2023. Ibericul a câștigat meciul, scor scor 7-5, 2-6, 6-4, 6-1.

În primul set al meciului, la scorul de 4-3 pentru el, ibericul a fost bulversat chiar înainte de startul game-ului, când a constatat că un copil de mingi i-a luat, din greșeală, racheta cu care urma să joace.

Ce pierdere! Favoritul gazdelor s-a retras de la Australian Open cu 24 de ore înaintea primului meci: „Sunt devastat!”
AUSTRALIAN OPEN
Ce pierdere! Favoritul gazdelor s-a retras de la Australian Open cu 24 de ore înaintea primului meci: „Sunt devastat!”

VIDEO Rafael Nadal a rămas fără rachetă la Australian Open 2023

Campionul din 2022 a rămas fără rachetă, spre surprinderea lui și a arbitrului de scaun.

„Cineva ți-a luat racheta?”, a întrebat arbitrul de scaun, în timp ce Nadal încerca să-i explice că niciuna dintre rachete nu este cea pe care o dorea.

„Am nevoie de rachetă înapoi! Copilul de mingi mi-a luat racheta. Nu aceea era pentru racordat, ci alta. Am nevoie de amortizor înapoi”, a spus Nadal, surprins de cele întâmplate.

Până la urmă, Rafael Nadal a luat altă rachetă și a trecut peste moment, câștigând primul set cu 7-5.

  • Câștigătorii en-titre la Australian Open sunt spaniolul Rafael Nadal și australianca Ashleigh Barty, jucătoare retrasă între timp din circuitul WTA. Nadal, loc 2 ATP, vrea să își apere titlul pentru a menține distanța la Grand Slam-uri față de rivalului sârb Novak Djokovic, 22-21 în prezent.
  • Djokovic revine după scandalul de anul trecut cu expulzarea din Australia. Lider mondial la masculin este Carlos Alcaraz.

Alexander Zverev: „Nadal se va retrage după Roland Garros”

Înainte de turneu, neamțul Alexander Zverev (25 de ani, 13 ATP) a oferit o predicție surprinzătoare despre Rafael Nadal.

„Rafael Nadal, din păcate, se va retrage după Roland Garros, Nu vreau să se întâmple asta, dar cred că va face un turneu foarte bun, probabil îl va câștiga, și va profita de ocazie pentru a se retrage. Cred că Nadal încă poate câștiga Roland Garros. Iar Djokovic este favorit să le câștige pe celelalte. Dar sunt și alții care vor avea un cuvânt de spus”, a declarat Zverev, citat de Mundo Deportivo.

Citește și:

Jaqueline Cristian, învinsă fără drept de apel în duelul de gală de la Australian Open » Ce au făcut Ana Bogdan, Emma Răducanu și Bianca Andreescu

„Ar însemna SFÂRȘITUL!” » CTP nu crede în apărarea Simonei Halep și se teme de un scenariu sumbru: „Practic, o șansă nulă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
paolo12
paolo12  •  16 Ianuarie 2023, 12:01
Postat de cpt.ahab pe 16 Ianuarie 2023, 10:58

Posibil să fi fost un cangur. În Australia se poate întâmpla orice...:)))

Era mai degrabă copilul unui emigrant roman, caine de pripas...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Ianuarie 2023, 10:58

Posibil să fi fost un cangur. În Australia se poate întâmpla orice...:)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează