SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ce pierdere! Favoritul gazdelor s-a retras de la Australian Open cu 24 de ore înaintea primului meci: „Sunt devastat!”

Nick Kyrgios // foto: Guliver/gettyimages
Nick Kyrgios // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 08:23 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 09:28

Nick Kyrgios (27 de ani, locul 21 ATP) s-a retras de la Australian Open 2023 cu o zi înainte de meciul pe care urma să-l joace în primul tur, cu rusul Roman Safiullin (25 de ani, 97 ATP).

Încă o pierdere grea pentru Australian Open, după ce vedete precum Carlos Alcaraz și Naomi Osaka și-au anunțat absența. La Melbourne nu va juca nici australianul Nick Kyrgios, din cauza unei accidentări la genunchi.

Carlo Ancelotti, iritat la conferință, după 1-3 cu Barcelona: „Umilință? Asta e lipsă de respect!” + Jucătorul care l-a lăsat „fără cuvinte” pe Xavi
SPANIA
Carlo Ancelotti, iritat la conferință, după 1-3 cu Barcelona: „Umilință? Asta e lipsă de respect!” + Jucătorul care l-a lăsat „fără cuvinte” pe Xavi

Nick Kyrgios nu va juca la Australian Open

Kyrgios a făcut anunțul cu doar 24 de ore înainte de meciul pe care urma să-l joace în primul tur cu Roman Safiullin. Locul i-a fost luat de Denis Kudla, locul 102 ATP, care intră pe tablou din postura de lucky loser.

Sunt devastat. E brutal. E turneul meu de casă, anul trecut am câștigat la dublu și jucam cel mai bun tenis din viața mea. Tot ce pot să fac e să dau totul pentru a reveni”, a precizat Kyrgios.

„Asta este viața, accidentările fac parte din sport”, a adăugat australianul, care anul trecut a câștigat competiția de dublu alături de conaționalul Thanasi Kokkinakis.

Nick Kyrgios va fi operat

Fizioterapeului Will Maher a precizat că Nick va suferi o artroscopie la genunchi. Kyrgios ar trebui să se refacă la timp pentru următorul turneu major, Indian Wells, în martie.

Cel mai bun rezultat al lui Kyrgios la Australian Open rămâne sfertul de finală din 2015.

Mai multe știri din tenis:

Djokovic sau Nadal? Mats Wilander a explicat pentru cititorii Gazetei pe cine mizează la AO: „Dacă aș fi în locul lui, aș fi supărat. Aș spune: «Nu cred! Vă arăt eu vouă»”

Jaqueline Cristian, învinsă fără drept de apel în duelul de gală de la Australian Open » Ce au făcut Emma Răducanu și Bianca Andreescu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
10Klaudiu10
10Klaudiu10  •  16 Ianuarie 2023, 18:15

Nu e mare pierdere. Mai mult e cunoscut ,,datorita,, gurii ,,bogate,, ........... nu a rezultatelor sportive. Karma.

valentindragobete
valentindragobete  •  16 Ianuarie 2023, 10:02
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 16 Ianuarie 2023, 09:51

Thanasi Kokkinakis., Kyrgios .....noua natie de australieni "greci"...lol

Sunt mai buni pușcăriașii englezi din sec 19 decât grecii din 21?!

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  16 Ianuarie 2023, 09:51

Thanasi Kokkinakis., Kyrgios .....noua natie de australieni "greci"...lol

Vezi toate comentariile (4)
Comentează