SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Ce a declarat Sorana Cîrstea după victoria spectaculoasă de la Australian Open: „A fost mult mai bine decât mă așteptam”

Sorana Cîrstea, victorie în turul 1 la Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages +13   FOTO
Sorana Cîrstea, victorie în turul 1 la Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 07:15 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 07:53

Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) a obținut o victorie importantă în turul I la Australian Open, trecând de Petra Kvitova (31 de ani, 21 WTA), scor 6-2, 6-2.

  • În turul secund, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA). Partida va avea loc joi, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori. 

La fel ca în 2021, Sorana a jucat din nou excelent în fața jucătoarei din Cehia și a învins-o rapid pe finalista din 2019. După meci, la interviul acordat pe teren, românca a vorbit despre victoria obținută azi și a recunoscut că a jucat mai bine decât se aștepta.

Simona Halep vrea mai mult după prima victorie de la Australian Open: „Voi încerca să joc mai bine în următorul meci”
AUSTRALIAN OPEN
Simona Halep vrea mai mult după prima victorie de la Australian Open: „Voi încerca să joc mai bine în următorul meci”

VIDEO Prima reacție a Soranei Cîrstea după victoria cu Petra Kvitova la Australian Open: „A fost mai bine decât mă așteptam”

„Cu siguranță a fost mult mai bine decât mă așteptam. Am jucat multe meciuri cu Petra și mereu a fost greu. Am pierdut unele, am câștigat altele. E mereu o adversară dificilă, nu contează ziua sau turul.

Sunt foarte fericită pentru cum am jucat azi. A fost peste așteptări. Am studiat meciul de anul trecut, am văzut statisticile și am încercat să aplic azi ce am învățat. 

Sunt foarte fericită că încă sunt aici, că pot juca aici, în fața fanilor. Au fost câțiva ani grei și înseamnă mult să pot juca aici. Australia e locul meu preferat și cred că și al multor jucători”, a declarat Sorana Cîrstea imediat după finalul partidei.

Citește mai multe știri din tenis: 

Irina Begu, ce revenire! A salvat trei mingi de meci și s-a calificat mai departe la Australian Open

Djokovic e încolțit din toate părțile » 3 consecințe nefaste pe care le poate avea expulzarea sa din Australia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează