SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI

AUSTRALIAN OPEN // VIDEO Halep, pusă la încercare de australieni » A nimerit 4 din 5 :)

FOTO: Captură Facebook
FOTO: Captură Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 ianuarie 2018 18:50

 Simona Halep (1 WTA) a fost pusă de organizatorii de la Australian Open să recunoască 5 imagini cu jucători de tenis în copilărie.

  • Simona Halep și Caroline Wozniacki joacă sămbătă, de la ora 10:30, în finala Australian Open, partida putând fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1. 

Simona Halep a trecut cu brio testul la care a fost supusă de australieni. Numărul 1 WTA a recunoscut 4 din cele 5 imagini. Andy Roddick, Venus Williams și Nick Kyrgios au fost recunoscuți fără probleme, în timp ce ochelarii micuțului Gael Monfils au indus-o în eroare.

Ghicitorile au avut și o parte amuzantă. Simona a fost nevoită să se uite și la o fotografie cu... Simona. :) 

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează