SPORTURI  »  TENIS  »  BRD ŢIRIAC-NĂSTASE TROPHY

Bal pe zgură » Simon şi Baghdatis printre numele importante care vor veni la Bucureşti

Gilles Simon revine în turneul de la Bucureşti în postură de favorit principal Foto: Mihai Şteţcu
Gilles Simon revine în turneul de la Bucureşti în postură de favorit principal Foto: Mihai Şteţcu

Articol de - Publicat joi, 15 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 martie 2012 21:49

Gilles Simon, Marcos Baghdatis, Florian Mayer, Jurgen Melzer sînt doar cîţiva dintre jucătorii care vor veni în aprilie la Bucureşti


Întîlnirea cu turneul BRD Ţiriac-Năstase Trophy va avea loc în acest an în perioada 21-29 aprilie. Cu o lună înainte de începerea turneului a fost anunţată lista jucătorilor care se vor duela pentru trofeu în primăvara bucureşteană. Printre ei, Florian Mayer, cîştigătorul de anul trecut, Gilles Simon, cîştigătorul din 2007 şi 2008, Jurgen Melzer, cîştigătorul din 2006, Marcos Baghdatis, finalistul din 2006 de la Australian Open, dar şi Victor Troicki, Julien Benneteau, Andreas Seppi.

La Bucureşti revin, de asemenea, Horia Tecău şi partenerul său Robert Lindstedt în a doua încercare de a triumfa în capitala României, anul trecut ei ajungînd pînă în "sferturi". "Chiar dacă se află în aceeaşi săptămînă cu Barcelona, pentru mine turneul de la Bucureşti e mai important decît orice turneu ATP 500. Fiind în mijlocul circuitului de zgură, o să fim acomodaţi cu suprafaţa şi pregătiţi să facem un turneu bun. Robert e entuziasmat să se întoarcă la Bucureşti şi sperăm să fim susţinuţi de cît mai mulţi spectatori în tribune", a spus Horia Tecău. Biletele au fost deja puse în vînzare în reţeaua Eventim şi au preţuri între 20 şi 40 de lei, un abonament pentru toate zilele turneului costînd 140 de lei.

Principalii participanţi la BRD Trophy
Gilles Simon 13 ATP
Florian Mayer 18 ATP
Jurgen Melzer 20 ATP
Victor Troicki 25 ATP
Julian Benneteau 33 ATP
Andreas Seppi 46 ATP
Marcos Baghdatis 47 ATP

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează