SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Banca Națională oferă ajutor pentru sportivii cu probleme financiare

Leylah Annie Fernandez, 17 ani, este una dintre beneficiarele acestor burse FOTO Guliver/GettyImages
Leylah Annie Fernandez, 17 ani, este una dintre beneficiarele acestor burse FOTO Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 16:03

Jucătorii de tenis din Canada vor primi sprijin financiar prin intermediul unor burse a căror valoare este cuprinsă între 7.000 și 14.000 de dolari.

Federația de Tenis din Canada este una dintre cele mai lovite de problemele economice cauzate de pandemia de COVID-19 pentru că se baza pe multe venituri proprii. Pentru a ajuta în această perioadă dificilă, Banca Națională a decis să ofere unele burse.

Bursă și pentru Bouchard?

Ele sunt pentru jucătorii canadieni clasați între pozițiile 100 și 750 la simplu și între 25 și 100 la dublu, dar și pentru juniorii care sunt în Top 100 ITF și care încercau să facă tranziția la seniori. Sumele sunt cuprinse între 7.000 și 14.000 de dolari și vor fi împărțite în funcție de locul în ierarhiile mai sus menționate. 

Printre cei care vor primi acest ajutor se numără: Sharon Fichman, 48 WTA la dublu, Leylah Annie Fernandez, 118 WTA la simplu, sau Brayden Schnur,117 ATP la simplu. Rămâne de văzut dacă și Eugenie Bouchard, fostă jucătoare de Top 10, care acum este pe locul 332 WTA, va primi acest ajutor, ea adunând în carieră 6,4 milioane de dolari.

 Tenisul la nivel mondial este suspendat până pe 13 iulie. 

11 jucătoarecanadiene sunt clasate între locurile 100 și 750 la simplu, printre ele, și Eugenie Bouchard

7 jucătoriare Canada în ierarhia mondială la simplu între pozițiile 100 și 750

Citește mai multe știri din tenis:

Simona Halep, moment neștiut la finala cu Serena de la Wimbledon: „Am așteptat-o afară 8 minute. Haide, haide!”

Toni Nadal vede un sportiv în activitate peste Rafa, Federer și Djokovic: „E cel mai mare din istorie!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează