SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Blockbuster în optimile de la Wimbledon: liderul mondial vs campioana de la Roland Garros

Ashleigh Barty, liderul ierarhiei WTA, și Barbora Krejcikova (17 WTA), campioana de la Roland Garros 2021, se vor înfrunta în optimile de finală de la Wimbledon. +5   FOTO
Ashleigh Barty, liderul ierarhiei WTA, și Barbora Krejcikova (17 WTA), campioana de la Roland Garros 2021, se vor înfrunta în optimile de finală de la Wimbledon.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 22:32 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 23:01

Ashleigh Barty, liderul ierarhiei WTA, și Barbora Krejcikova (17 WTA), campioana de la Roland Garros 2021, se vor înfrunta în optimile de finală de la Wimbledon.

Blockbuster în optimile de la Wimbledon: Ashleigh Barty - Barbora Krejcikova

În ultimul meci al zilei de pe Arena Centrală, Ashleigh Barty a trecut de Katerina Siniakova (64 WTA), partenera de dublu a Barborei Krejcikova, scor 6-3, 7-5.

Barty a fost impresionantă pe propriul serviciu în primul set. Prima minge i-a intrat frecvent, în 68% din cazuri. Ambele șanse de break create de Siniakova au fost salvate.

+1 FOTO

Actul secund a fost mult mai disputat. Katerina a reușit să fie mai agresivă, mai eficientă în preajma fileului, cu 9 urcări reușite din 11, și a forțat-o pe Barty să comită erori necaracteristice. Australianca a avut nervii mai tari pe final și își egalează cel mai bun parcurs și își egalează cel mai lung parcurs la Wimbledon.

Sorana Cîrstea prinde un top select în 2021! A depășit-o pe Simona Halep
WIMBLEDON
Sorana Cîrstea prinde un top select în 2021! A depășit-o pe Simona Halep

Ashleigh Barty - Barbora Krejcikova, în „optimi” la Wimbledon

Barbora Krejcikova, proaspăta campioană de la Roland Garros, își continuă forma excelentă și la Wimbledon. Fără vreun meci pregătitor pe iarbă, cehoaica a atins faza optimilor de finală.

Blockbuster în optimile de la Wimbledon: liderul mondial vs campioana de la Roland Garros
Barbora Krejcikova în timpul finalei de simplu de la Roland Garros, Foto Guliver/GettyImages

Astăzi a avut primul test real, în fața letonei Anastasija Sevastova (56 WTA). Barbora a câștigat primul set după un tie-break dezechilibrat, 7-1. În actul secund, Sevastova a returnat orice minge. S-a deplasat uluitor și a comis doar două erori neforțate, față de 17 ale cehoaicei.

Decisivul a durat fix o oră și a fost dominat de serviciul celor două jucătoare. Krejcikova a câștigat 85% dintre punctele jucate cu prima minge, nu i-a oferit letonei nicio oportunitate de break și obține cea mai bună performanță în proba de simplu de la Wimbledon. 

La dublu feminin, Krejcikova are și un titlu pe iarba londoneză, în 2018, împreună cu Siniakova.

Citește și alte știri de la Wimbledon: 

Și când se retrage, o face cu stil! Nick Kyrgios, one-man show la Wimbledon: „Arată mai bine decât mine”

VIDEO Scandal la Wimbledon: „Comportamentul tău e oribil! Zero respect!” / „Tu vorbești?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează