SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MADRID

Beatriz Haddad Maia, suspendată provizoriu pentru dopaj! Tenisul feminin, zguduit de un uriaș cutremur: cu ce a fost depistată pozitiv

Beatriz Haddad Maia // foto: Guliver/Getty Images
Beatriz Haddad Maia // foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2019 16:16

Beatriz Haddad Maia, 23 de ani, locul 99 WTA, a fost suspendată provizoriu din circuit ca urmare a faptului că a picat un control antidoping.

Jucătorea din Brazilia, a cărei cea mai bună clasare a fost locul 58, ocupat în 2017, a fost depistată pozitiv cu modulatori ai receptorilor selectivi de androgeni (SARms), cei care au proprietăți asemănătoare steroizilor anabolizanți.

Haddad Maia a fost supusă unui control antidoping pe 4 iunie, în timpul turneului din Croația, rezultatul fiindu-i comunicat pe 12 iulie.

Sportiva din Brazilia poate face recurs, suspendarea provizorie intrând în vigoare pe 22 iulie.

Beatriz Haddad Maia s-a întâlnit o dată cu Simona Halep în circuit, la Wimbledon, în 2017, când românca s-a impus cu 2-0 în turul II la Wimbledon. 

Vezi și: Simona Halep poate da o adevărată lovitură financiară la finalul sezonului » Boom financiar la Turneul Campioanelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
pittt
pittt  •  25 Iulie 2019, 13:44

Pe Serena cine o verifica?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează