SPORTURI  »  TENIS  »  JO TOKYO

INTERZIS la Jocurile Olimpice pentru comportament reprobabil! Decizia federației

Federația Franceză de Tenis a anunțat că Benoit Paire (31 de ani, 35 ATP) are interzis la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Federația Franceză de Tenis a anunțat că Benoit Paire (31 de ani, 35 ATP) are interzis la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 17:52 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 18:04

Federația Franceză de Tenis a anunțat că Benoit Paire (31 de ani, 35 ATP) are interzis la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

 „Comportamentul său profund inadecvat îl face să nu fie luat în considerare pentru convocare”, a comunicat FFT. Cine a luat această decizie? Noul director tehnic al federației franceze, Nicolas Escude, în tandem cu Sebastien Grosjean, căpitanul Cupei Davis.

Benoit Paire, un rebel al tenisului

Două momente întâmplate recent au condus la eliminarea lui Paire din planurile delegației franceze pentru Jocurile Olimpice:

  1. La începutul acestei luni, Paire a oferit o serie de declarații șocante, imediat după ce a fost eliminat în turul inaugural al Mastersului de la Monte Carlo: „Nu îmi pasă deloc că am pierdut, mai am dublul de jucat, iar apoi mă duc acasă. Nu am ce să spun despre meci... tenisul nu mă mai face fericit. Să fiu aici e o tristețe absolută, asta în condițiile în care Monte Carlo e în general unul dintre cele mai tari turnee din circuit. Nu mă mai interesează nimic, nu îmi vine să lupt. Toți spun că e vorba de Monte Carlo, dar jucăm într-o atmosferă dezolantă. Circuitul ATP a devenit putred, astfel că nu îmi pasă dacă pierd sau câștig, nu mai simt nimic. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră drăguță de hotel, apoi mă duc acasă”;
  2. În martie, Paire a scuipat pe terenul de joc după eșecul cu Francisco Cerundolo din „optimile” turneului de la Buenos Aires.

18a fost cel mai bun loc ocupat de Paire în clasament. Se întâmpla în ianuarie 2016

8,5 milioane de dolaria câștigat Benoit Paire din premii, pe durata carierei

Ion Țiriac, impresionat după debutul Simonei Halep la Stuttgart: „Uitați-vă la un singur lucru!”

Citește mai multe știri despre Jocurile Olimpice:

Jocurile Olimpice, din nou în pericol! Japonia, în stare de urgență » Anunțul premierului

Fete de bronz » Două românce au urcat pe podium la Campionatele Europene

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează