SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Bianca Andreescu a ținut să-i transmită un mesaj Simonei Halep » Discurs în limba română la Wimbledon

Bianca Andreescu / Captură Eurosport
Bianca Andreescu / Captură Eurosport

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 20:59 / Actualizat vineri, 07 iulie 2023 01:57

Bianca Andreescu, locul 50 WTA, a disputat abia joi primul său meci de la Wimbledon. Din cauza întreruperilor cauzate de ploaie, jucătoarea canadiană a putut s-o înfrunte pe Anna Bondar din Ungaria abia joi după-amiaza, deși meciul fusese programat inițial marți! Bibi s-a impus în trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 57 de minute.

La conferința de presă de la finalul meciului, Bianca și-a analizat debutul de la ediția din acest an de la Wimbledon, apoi a ținut să-i transmită un mesaj Simonei Halep, campioana de la Londra din 2019, cea care așteaptă în continuare soluționarea cazului de dopaj în care e implicată de mai bine de opt luni.

„Cred că am jucat destul de bine. În primul set am făcut ceea ce trebuia să fac, dar pe iarbă este cam greu dacă nu poți să-ți ții serviciul, iar în al doilea set mi-am pierdut serviciul de două ori și ea l-a câștigat. 

În setul 3 am luptat până la sfârșit și asta m-a ajutat azi. N-am jucat așa de bine pe iarbă anul ăsta. (...) dar cred că pot să mă descurc foarte bine dacă dau 100% și rămân concentrată. Apoi urmează sezonul din America și Canada, voi fi pe suprafața mea favorită și voi fi foarte fericită să mă întorc iar pe hard”, a afirmat jucătoarea cu origini românești. 

Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!
WIMBLEDON
Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!

Bianca Andreescu, mesaj pentru Halep: „Îți țin pumnii, Simona!”

„E păcat ce se întâmplă pentru ea. Are o carieră foarte frumoasă și știu că vrea să revină. Și cred că o să revină, am încredere în ea. Da, îți țin pumnii, Simona. Sper că o să fii pe teren în curând”, a transmis Bibi Andreescu, potrivit Eurosport

Ulterior, jucătoarea cu origini românești le-a mulțumit pentr sprijin fanilor săi din România: „Mulțumesc foarte mult pentru susținere. Vă iubesc foarte mult!”, a spus ea. 

Pe Bianca Andreescu o așteaptă un meci complicat în turul II, unde o va înfrunta pe ucraineanca Anhelina Kalinina, 26 WTA. Partida va avea loc vineri.

VIDEO Bianca Andreescu, protgaonista unui mini-documentar realizat de WTA

Citește și alte știri din tenis: 

„Iarba e pentru jucătorii de golf” » Finalistul de la Roland Garros, eliminat încă din turul II la Wimbledon! MARE surpriză pe tabloul masculin

Fostul #2 mondial a jucat ultimul meci al carierei » Organizatorii de la Wimbledon, aspru criticați pentru modul în care au tratat-o

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
sughibughi
sughibughi  •  09 Iulie 2023, 06:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius1979
marius1979  •  07 Iulie 2023, 13:03
Postat de Copenhaga1970 pe 06 Iulie 2023, 22:29

Bibi Andreescu. Pițipoanece gesepiste.

Asta Nui pitzipoanca. Minca 3 burgeri odata cu French fries cu tot.

sughibughi
sughibughi  •  07 Iulie 2023, 07:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează