SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

„Iarba e pentru jucătorii de golf” » Finalistul de la Roland Garros, eliminat încă din turul II la Wimbledon! MARE surpriză pe tabloul masculin

Casper Ruud / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Casper Ruud / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 06 iulie 2023 20:23 / Actualizat joi, 06 iulie 2023 20:46

Casper Ruud (25 de ani), al patrulea favorit al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, a părăsit competiția londoneză încă din turul secund, învins într-un meci de poveste, chiar pe Terenul Central, de britanicul Liam Broady (29 de ani, #142 ATP). Finalistul de la Roland Garros a cedat în cinci seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4, 3-6, 0-6.

Continuă relația cu „peripeții” dintre Casper Ruud, al patrulea jucător al lumii, și gazonul de la Londra. Un veritabil specialist pe zgură, deja cu două finale la activ la Roland Garros - ultima anul acesta, pierdută la Djokovic - și alte nouă titluri pe suprafața cărămizie, norvegianul n-a depășit nici anul acesta turul II de la Wimbledon. 

Ruud a fost trimis acasă de „localnicul” Liam Broady, deși la un moment dat părea că se află în control total în meci. Nordicul a condus cu 2-1 la seturi, dar n-a mai luat din acel moment decât trei game-uri! Decisivul a fost de coșmar pentru Casper, care a încasat un „covrig” de la ocupantul locului 142 ATP.

Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!
WIMBLEDON
Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!

Casper Ruud, anul trecut: „Iarba e pentru jucătorii de golf”

Casper Ruud, un jucător extrem de apreciat de colegi pentru fair-play-ul său, oferea o declarație amuzantă anul trecut, în timpul turneului de la Miami. 

„Iarba e pentru jucătorii de golf”, spunea atunci norvegianul, un mare pasionat de golf, sport pe care-l practică uneori împotriva bunului prieten Rafael Nadal.

O declarație similară a făcut valuri în tenis în anii '60, când regretatul Manolo Santana afirma că „iarba e doar pentru vaci”. Apoi, marele campion spaniol a devenit campion la Wimbledon, succes pe care-l reușea în 1966.

VIDEO Rezumatul meciului Liam Broady - Casper Ruud

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO Sorana Cîrstea, magistrală cu Jelena Ostapenko! Revenire de poveste a româncei și calificare în turul III la Wimbledon!

CTP a revenit cu un nou mesaj, după victoria uriașă reușită de Cîrstea cu Ostapenko: „Sorana make tenis”

Fostul #2 mondial a jucat ultimul meci al carierei » Organizatorii de la Wimbledon, aspru criticați pentru modul în care au tratat-o

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  07 Iulie 2023, 09:01

Mare deceptie Ruud.Nu se poate pune nici o baza pe el.

laur_gr
laur_gr  •  07 Iulie 2023, 08:39

si zgura e pentru muncitorii in construcții.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează