SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Bianca Andreescu, analizată dur de o rivală din circuit: „Nu va rezista prea mult în TOP 10. Asta o va doborî”

Bianca Andreescu a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2019 în Canada
Bianca Andreescu a fost desemnată cea mai bună sportivă a anului 2019 în Canada

Articol de GSP - Publicat marti, 02 iunie 2020 08:39

Dona Vekic (23 de ani, 24 WTA) consideră că Bianca Andreescu (19, 6 WTA) și Sofia Kenin (21, 4 WTA) vor părăsi curând TOP 10.

„Sunt sigură că Sofia Kenin și Bianca Andreescu nu vor rezista prea mult în TOP 10 WTA. Pe Bianca o va doborî situația sa medicală, toate aceste accidentări pe care le-a avut în ultimul timp”, a declarat Vekic pentru Podcast Inkubator.

Bianca Andreescu nu a jucat în acest an

Andreescu nu a bifat nicio partidă oficială în 2020 din cauza problemelor la genunchi, aceleași care au determinat-o să abandoneze meciul cu Karolina Pliskova de la Turneul Campioanelor (octombrie 2019).

Jucătoarea canadiană cu origini românești este în continuare pe o poziție foarte bună în ierarhia mondială, întrucât toate turneele importante, începând cu luna martie, au fost amânate sau anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

1 titlu de Grand Slamare Bianca Andreescu în palmares: US Open 2019

Citește mai multe știri din tenis:

Campanie de amploare în tenis după moartea lui George Floyd » Serena Williams și alte nume mari se implică: „Rachetele jos, mâinile sus”

Se joacă Roland Garros? Declarații optimiste ale lui Nadal: „Da, voi fi acolo”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1228562210537150
Bobin Alex Tiberiu  •  02 Iunie 2020, 14:19

Și cu bube pe meclă????

digei
digei  •  02 Iunie 2020, 10:15

Bianca e o gogoasa umflata.

ipse
ipse  •  02 Iunie 2020, 10:10

Clar, daca nu se va reface total Andreescu nu va mai rezista in topul tenisului feminin. E cam supraponderala si poate asta-i cauza deselor accidentari.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează