SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Diagnostic crunt primit de Bianca Andreescu, după ce a fost scoasă de pe teren în scaunul cu rotile: „Nu am mai simțit așa o durere”

Bianca Andreescu, la Miami // foto: Imago Images
Bianca Andreescu, la Miami // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2023 10:07 / Actualizat joi, 30 martie 2023 12:00

Bianca Andreescu (22 de ani, locul 31 WTA) a anunțat că a suferit o ruptură a ligamentelor gleznei stângi în urma accidentării din meciul cu Ekaterina Alexandrova de la Miami.

La 6-7, 2-0 cu Ekaterina Alexandrova în optimile de finală ale turneului de la Miami, Bianca Andreescu a călcat strâmb și s-a prăbușit pe teren.

Canadianca cu origini românești a fost scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile, iar la scurt timp după a fost supusă primelor investigații.

FCSB și-a prezentat noul antrenor: „A participat deja la primul antrenament”
FCSB
FCSB și-a prezentat noul antrenor: „A participat deja la primul antrenament”

Diagnosticul primit de Bianca Andreescu, după ce a fost scoasă de pe teren în scaunul cu rotile la Miami

Noaptea trecută, Bianca a anunțat diagnosticul pe care l-a primit. Este vorba despre o ruptură a ligamentelor de la glezna stângă, accidentare care în mod normal ar ține-o pe tușă între două și trei luni.

„Rezultatele testărilor arată că mi-am rupt două ligamente ale gleznei stângi. Este dificil să spun exact cât va dura recuperarea, dar pot spune că putea fi mult mai rău!!

Sunt optimistă că printr-o combinație de muncă corectă, recuperare și pregătire voi reveni curând pe teren. Procesul de recuperare a început deja și voi continua să vă țin la curent. Vă iubesc pe toți”, a transmis Bianca.

Bianca riscă să rateze tot sezonul de zgură, care cuprinde turnee importante, de nivel WTA1000, precum cele de la Madrid și Roma, dar și al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Imediat după accidentare, ea afirmase că „Nu am mai simțit vreodată așa o durere”. 

Bianca Andreescu are 6 victorii și 6 înfrângeri în 2023.

Mai multe știri din tenis: 

Luminița Paul remarcă ce a schimbat Sorana de la ultima semifinală de turneu WTA 1000: „A adăugat dimensiuni care păreau imposibile atunci”

Sorana Cîrstea mai are de așteptat » Ar fi trebuit să-și afle în această dimineață viitoarea adversară din „careul de ași” de la Miami

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
parpalache
parpalache  •  30 Martie 2023, 17:53

E un mare talent,daaar...nu o ajuta fizicul!E pufoasa,adica nu are mușchii tari!Inca din iarna lui 2020-anul marilor succese-la turneul campioanelor-a inceput sa se accidenteze și de atunci a ținut-o din accidentare in accidentare!Din pacate și Emma Raducanu incepe sa fie pufoasa și se mai și indoapa cu ciocolata!

danut.petnaise
danut.petnaise  •  30 Martie 2023, 16:52

La o asemenea imensitate mă mir că a câștigat un grand slam. Și cu toate acestea Serena nu a fost niciodată accidentată !!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează