SPORTURI  »  TENIS  »  MADRID

Bianca Andreescu părăsește turneul de la Madrid » Eliminată de Jessica Pegula în faza optimilor

Bianca Andreescu // foto: Guliver/gettyimages
Bianca Andreescu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 mai 2022 20:25 / Actualizat marti, 03 mai 2022 20:37

Bianca Andreescu (21 de ani, locul 111 WTA) a fost învinsă de Jessica Pegula (28 de ani, 14 WTA), scor 5-7, 1-6, în optimile de finală ale turneului WTA1000 de la Madrid.

Bianca Andreescu a fost eliminată din competiția de la Madrid. După un început promițător de turneu, 2-1 cu Alison Riske și 2-0 cu Danielle Collins, canadianca cu origini românești a cedat în fața unei alte jucătoare din SUA, Jessica Pegula, care a învins-o în minimum de seturi.

Cine e adversara Simonei Halep la WTA Madrid » A spart tiparele în tenis: „E dificil să vii din țara mea. Am avut dificultăți, dar sunt mândră de ce am devenit”
WTA Dubai
Cine e adversara Simonei Halep la WTA Madrid » A spart tiparele în tenis: „E dificil să vii din țara mea. Am avut dificultăți, dar sunt mândră de ce am devenit”

Bianca Andreescu, învinsă de Jessica Pegula la Madrid

Începutul de meci i-a aparținut Biancăi, care a reușit break-uri la 1-1 și 3-3, reușind să se desprindă la 5-3. O serie de 4 game-uri consecutive ale americancei au întors însă soarta primului act, tranșat cu a 5-a minge de set, într-un game-maraton pe serviciul Biancăi.

Extrem de disputat la început, cu game-uri lungi, setul 2 a fost întrerupt la 3-1 pentru Jessica, din cauza ploii. După revenire, nivelul de joc al Biancăi a fost chiar mai slab, iar Pegula a închis setul și partida rapid, 7-5, 6-1.

În faza sferturilor, Pegula o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo (25 de ani, 47 WTA), unica jucătoare din Spania rămasă în competiție.

Mai multe știri din tenis: 

Adversara Simonei Halep, propunere amuzantă pentru Nadal: „Dacă ai un bilet în plus, te rog ajută-mă”

Victoria Azarenka nu se împacă cu interdicția la Wimbledon: „Este nedrept! Sper ca WTA să facă ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
wittman68
wittman68  •  04 Mai 2022, 03:15

Bianca e putin mai buna ca Emma dar, desigur, isi arata si ea tot mai mult limitele sale. Pe ea nu o ajuta prea mult nici fizicul, alura ei masiva si lipsita de feminitate de ciobanita ardeleanca cu picioare si talie groase, care canta provincial muzica populara, o predispune si la repetate accidentari. Oricum Pegula este o jucatoare superioara ei, era fireasca victoria acesteia. As nota aici ca Jessica este un caz cu totul special, rarisim. Are o fire atat de modesta si are atat de multa ambitie sa isi croiasca un nume important in viata, desi provine dintr-o familie extrem de bogata, si ar putea sa fie doar plina de fite. Ea este un fenomen aproape unic in lume din acest punct de vedere. ca unicitate e, poate, intrecut doar de prabusirea unei aeronave in 2008 datorita faptului ca pilotul era beat crita, acesta fiind desigur un rus, ce altceva.

1319238838149008
Serban Radu  •  03 Mai 2022, 23:33

Jucatoarele ( ca si Emma este in subiect ) cu origini romanesti au " rezolvat " si Madridul . Asa pentru cunoscatori !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează