TENIS  ·  US OPEN

Bianca Andreescu, mesaje de la Drake după US Open! Ce i-a scris cântărețul

Miercuri, 11 Septembrie 2019, 22:19

Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) a dezvăluit că a primit mesaje de la cântărețul canadian Drake, după ce i-a reproșat în glumă că nu a felicitat-o. 

Prezentă la emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon, Bianca a spus că a primit multe felicitări după succesul de la US Open, dar așteaptă și un mesaj de la Drake. „«Champagnepapi (n.r. numele lui Drake pe Instagram), te aștept”, spunea Bianca în urmă cu o zi. 

Azi, la revenirea în Canada, Andreescu a dezvăluit că Drake a felicitat-o. 

„Apropo, Drake mi-a dat mesaj. Vreau să citesc, chiar avem o conversație. E ireal. Mi-a scris «Aici sunt. Felicitări! Suntem toți mândri de tine. Am dat like la fiecare postare  cu tine. Credeam că ai văzut». 

Eu nu văzusem pentru că nu prea stau pe social media. Nici nu știu ce să-i răspund. Nu vă faceți grijă, îi voi răspunde”, a declarat Andreescu într-o conferință.

Citește și:

Bianca Andreescu, decizie categorică după US Open » S-a retras de la turneul de la Wuhan”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (5)

Andronic Popovici  •  12 Septembrie 2019, 09:50

da daca nu avea parinti romani ,din ce sa nastea ,ca sa-i raspund unui carcotas ,avand origini romane e normal sa tinem si cu ea ,e ceva de explicat ,eu zic ca nu .

aius  •  12 Septembrie 2019, 07:26

Cine e Drake?! Si mai lasati-ne cu Fata asta , ca o doare la basca de Romania !

Val Wolfe  •  12 Septembrie 2019, 05:40

Daca e nascuta in Canada ce mai vreti? Nu este romanca, are doar origini romanesti. Am inteles ca ar fi existat o incercare de repatriere esuata pe cand avea doar cativa anisori.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1