SPORTURI  »  TENIS  »  BILLIE JEAN KING CUP

S-a stabilit programul duelului Polonia – România la Billie Jean King Cup » Când au loc meciurile

Articol de GSP - Publicat joi, 14 aprilie 2022 14:18 / Actualizat joi, 14 aprilie 2022 14:49

Polonia și România vor juca vineri și sâmbătă pentru a se califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Învinsa va merge la baraj.

  • Duelul Polonia - România va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2022 și va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro
  • Echipa României este formată din Irina Begu, Andreea Prisăcariu, Mihaela Buzărnescu și Andreea Mitu. Căpitan nejucător este Horia Tecău
  • Echipa Poloniei este formată din Iga Swiatek, Magda Linette, Magdalena Frech, Maja Chwalinska şi Alicja Rosolska. Căpitan nejucător este Dawid Celt

Azi, la Radom (Polonia) a avut loc tragerea la sorți pentru a se stabili ordinea disputării celor cinci partide.

Cum văd Tecău și Begu duelul cu Polonia din Billie Jean King Cup: „Încercăm să facem tot ce putem”
BILLIE JEAN KING CUP
Cum văd Tecău și Begu duelul cu Polonia din Billie Jean King Cup: „Încercăm să facem tot ce putem”

S-a stabilit programul duelului Polonia – România la Billie Jean King Cup

Irina Begu (63 WTA, 31 de ani), principala jucătoarea a României în această dublă, va deschide duelul cu Polonia. Ea va juca vineri, de la ora 14:00, cu Magda Linette (58 WTA, 30 de ani). Al doilea duel al zilei le va aduce față în față pe Mihaela Buzărnescu (123 WTA, 33 de ani) și pe Iga Swiatek (20 de ani, 1 WTA).

Sâmbătă, meciurile vor începe la ora 12:00. După cele două partidei de simplu (Begu – Swiatek și Buzărnescu – Linette), va avea loc și disputa de la dublu, Andreea Mitu/Andreea Prisăcariu – Magdalena French/ Alicja Rosolska.

Mă bucur că suntem aici, că ne pregătim bine şi aştept să am o experienţă plăcută în weekend. Sportul m-a învăţat să cred în mine până la final. Cred în echipă şi ne vom lupta pentru şansa noastră. Nu are rost să vorbesc despre procentaje şi şanse, vreau să realizăm surpriza. Fetele sunt motivate să facă meciuri bune.

Nu pot să spun ce aşteptări aveam. Sunt pentru prima oară în acest rol şi învăţ cum este să fii căpitan. Situaţia prezentă, uşor specială, ne face să ne pregătim mai bine. Şi oricine va intra în teren va reprezenta România cu o atitudine de învingător şi cu mândrie. Ne bucurăm că avem condiţii minunate aici ca să ne pregătim. În acest moment, concentrarea este doar pe aceste ultime zile de pregătiri 
- Horia Tecău

Citește mai multe știri din tenis: 

Moment de stupefacție la Monte Carlo » I-a strâns mâna adversarului și a plecat de pe teren după o dublă greșeală!

Meciul care a băgat-o pe Simona Halep în depresie: „Mă trezeam plângând în timpul nopții. Nu mă puteam bucura de nimic”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1607757475939309
Adi Demetrio  •  14 Aprilie 2022, 16:46

Bate swiantek la ele ca mașina de cusut ????machedoana nu a venit ca nu e pe bani, Sorana și Bogdan nu au venit că sunt certate cu machedoana și Gabriela ruse, tig și Cristian nu au venit că sunt în Maldive ????

maxp
maxp  •  14 Aprilie 2022, 14:33

A nu știu cata oara în al nu știu catelea sport, mergem cu echipa a doua. Chiar am fi mai bogați în performante dacă am fi și mai disponibili.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează