SPORTURI  »  TENIS  »  DETENȚIE

„A devenit diva închisorii” » Bild prezintă tratamentul preferențial al lui Boris Becker: „Se plânge de cozi mari la mâncare și porții prea mici”

Boris Becker // foto: Imago Images
Boris Becker // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 15:29 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 16:31

Boris Becker (54 de ani), închis în penitenciarul Wandsworth după ce a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare în dosarul privind falimentul personal, a devenit o „divă a închisorii”, scriu nemții de la Bild.

Închis la Wandsworth, în Anglia, încă din 29 aprilie, Boris Becker are dificultăți în a se adapta cu noile condiții de trai.

Fostul mare campion din tenis beneficiază de anumite condiții la care ceilalți deținuți doar visează.

FC Voluntari, echipă cu medie de 380 de spectatori / meci în acest sezon, a vândut 5.000 de bilete pentru meciul cu FCSB în 24 de ore!
FC VOLUNTARI - FCSB
FC Voluntari, echipă cu medie de 380 de spectatori / meci în acest sezon, a vândut 5.000 de bilete pentru meciul cu FCSB în 24 de ore!

Boris Becker „a devenit o divă a închisorii”, dar se plânge de condiții

Printre altele, Becker are ușile deschise la celulă în timpul zilei și posibilitatea de a efectua un număr mare de apeluri.

Chiar și așa, nu e deloc încântat. Bild scrie că „a devenit o divă a închisorii”, după ce Becker s-a lamentat că nu a putut face duș în weekend, în condițiile în care ceilalți deținuți au acces la dușuri doar de două ori pe săptămână!

Potrivit sursei citate, Becker, campion de 6 ori la turneele de Grand Slam, se plânge și de cozile mari la mâncare și de porțiile prea mici de hrană.

Nemulțumirile sale au început să îi irite pe colegii de penitenciar. În special pentru că Becker nu contenește cu întrebările referitoare la momentul în care va fi mutat într-o închisoare mai bună. 

O întrebare dureroasă pentru cei care sunt condamnați pe viață în Wandsworth, instituție cu numeroase probleme: „ruinată, supraaglomerată și infestată cu șobolani”, conform jurnaliștilor de la Daily Mail.

Citește și: 

Stupoare în Spania » 6 jucători de tenis au fost condamnați pentru meciuri trucate

Situație incredibilă în play-out: cu o etapă înainte de final, clubul ar trebui exclus din campionat! Decizia luată la Comisii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează