SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Boris Becker i-a găsit o mare slăbiciune Simonei Halep: „O iubesc, dar asta se întâmplă mereu cu ea”

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 17:12

Marele Boris Becker (51 de ani), fostul lider mondial și câștigător a 6 turnee de Grand Slam, e prezent în România, pentru o acțiune a sponsorului, și a fost întrebat despre Simona Halep. 

Neamțul a lăudat-o pe Halep, dar a remarcat una dintre marile probleme din jocul jucătoarei de pe locul 4 WTA: faptul că nu reușește să-și pregătească eficient finalurile de sezon. 

„O cunosc pe Simona Halep de mult timp. I-am comentat partidele și am văzut-o cum a câştigat Roland Garros anul trecut și  Wimbledon anul acesta. Nu este cea mai înaltă sau rezistentă, dar este o jucătoare inteligentă! Mă bucur că Darren Cahill este din nou antrenorul ei. Darren este unul dintre cei mai buni antrenori din tenis! 

Simona încă joacă la un nivel foarte înalt.Problema în cazul ei este organizarea pentru un sezon întreg. Pare că oboseşte în partea a doua a anului pentru că aleargă mult pentru a câştiga partidele. Fizic şi mental oboseşte în partea a doua a anului!

Acum a fost şi accidentată şi acum nu are vigoare. Cred că Darren va monitoriza acest lucru şi va face un program eficient şi pentru a doua parte. O iubesc pe Simona, dar nu are nevoie de sfatul meu. Darren şi ceilalţi oameni din staff se preocupă suficient”, a declarat Becker potrivit TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

VIDEO Boris Becker, în cârje la supervenimentul de șah de la București » Imagini cu fostul mare jucător de tenis 

Simona Halep și Sorana Cîrstea, AGENȚI ELECTORALI pentru Ion Țiriac » Mesaje de susținere și atacuri directe la MTS

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  05 Noiembrie 2019, 20:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează