SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Boris Becker îi pune în gardă pe Djokovic și Medvedev! Jucătorul pe care îl vede lider ATP în anul 2022

Boris Becker (53 de ani) crede că Alexander Zverev (24 de ani, 4 ATP) poate ataca poziția de lider mondial în anul 2022.
Boris Becker (53 de ani) crede că Alexander Zverev (24 de ani, 4 ATP) poate ataca poziția de lider mondial în anul 2022.

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 22:38 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 22:38

Boris Becker (53 de ani) crede că Alexander Zverev (24 de ani, 4 ATP) poate ataca poziția de lider mondial în anul 2022.

Novak Djokovic (34 de ani) este în fruntea clasamentului ATP. Are un avans de 800 de puncte față de rusul Daniil Medvedev (25 de ani), apoi urmează o distanță mare până la urmăritori.

Becker e sigur că Zverev este suficient de matur încât să recupereze deficitul anul viitor, mai ales dacă Nole nu se va prezenta la Australian Open, turneu unde este campion en-titre.

Campionul olimpic de la Tokyo tocmai a cucerit un nou titlu, week-end-ul trecut, pe hard-ul de la Viena.

Boris Becker mizează pe Alexander Zverev în 2022

„Sascha a devenit cu adevărat un jucător de clasă mondială. Scopul lui este acum să câștige cât mai multe puncte în sezonul de hard indoor, astfel încât să se poată lupta pentru a deveni numărul 1 anul viitor și poate chiar să țintească să câștige la Melbourne. Eu sunt sigur că el va reuși să ajungă acolo unde-și propune. 

În 2022 vom avea parte de multe surprize, iar Djokovic nu va avea de luptat pentru locul 1 doar cu Daniil Medvedev. Cu siguranță se va da o luptă pentru acest obiectiv, e un scop important pentru toți jucătorii de top", a spus Boris Becker, potrivit We Love Tennis.

7.180 de puncteare Alexander Zverev în ierarhia ATP

VIDEO Novak Djokovic i-a făcut o confesiune „ilegală” Mariei Sharapova

Citește și alte știri din tenis: 

INTERVIU Patrick Ciorcirlă, directorul turneului Transylvania Open: „Suntem și vrem să rămânem pe harta WTA"

Aproape de calificare » Condiția pentru ca Horia Tecău să fie pentru a 7-a oară la Turneul Campionilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close