Comentarii (4)

masinameaeata  •  17 Iulie 2019, 14:21

Pacat de Ana Bogdan! A jucat cu sufletul si inima, dar a uitat uneori sa-si foloseasca inteligenta! Nu inteleg de ce nu-si imbunatateste serviciul? Sa serveasca mai bine, sa incerce sa loveasca mai puternic si pe mijloc sau in lateral, sa se plaseze cu corpul astfel incat sa nu mai dea mingea unde se afla adversara. A facut o risipa de energie Ana Bogdan enorm de mare, in anumite momente a facut bine, dar trebuia sa nu-i mai dea mingea la paleta si sa riste chiar daca pierdea sa dea lung de linie, sa o plimbe stanga, drepta, nu doar la paleta. Jucatoarele noastre cand vor invata sa dea lung de linie, stanga, dreapta si vor invata sa serveasca pe mijloc sau mult in lateral, sigur vor castiga turnee de mare slem.

ray51  •  17 Iulie 2019, 11:54

Joc fara nici o scanteie. Na-ti-o tie, da-mi-o mie. Sevastova mai folosea cate un stop intrerupand monotonia jocului cu mingi lungi. Rezultat nefavorabil Anei, dar i-as sugera sa revada meciul si atunci va intelege de ce a pierdut.

adi_stelistul  •  17 Iulie 2019, 11:05

Sa pierzi atat de dramatic cu Sevastova, pe un teren pe care letona a castigat turneul si a jucat o finala, e destul de OK pentru Ana. Cum comparatiile sunt inevitabile, e mai greu decat s-o bati pe Krunic. Fara ca victoria Irinei sa trebuiasca minimizata. Sper s-o confirme cu Juvan, o pustoaica foarte promitatoare, care i-a pus mari probleme Serenei recent la Wimbledon (a fost singura care a condus-o la seturi pana in finala).

dora  •  17 Iulie 2019, 11:05

Asta cam le este valoarea. Carstea si Begu s-au blazat iar cele care vin din urma - unele ajunse la 20 - 21 ani - nu au prea rezultate notabile.

Comentează