SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Prima apariție pentru bunica Emmei Răducanu: „Vă mulțumesc că ați fost alături de ea!” + ce îi gătește nepoatei de fiecare dată când vine în România

Prima apariție publică a bunicii Emmei Răducanu / Captură Observator +46   FOTO
Prima apariție publică a bunicii Emmei Răducanu / Captură Observator

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 19:43 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 14:58

Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), noua senzație din tenisul feminin, i-a făcut fericiți și pe români odată cu triumful de la US Open. Tatăl jucătoarei este român, în timp ce bunica ei locuiește în continuare în România. 

Bunica proaspăt câștigătoarei de la US Open, despre care Emma Răducanu spunea pentru GSP că o vizitează anual, a oferit un scurt interviu jurnaliștilor de la Observator, la câteva zile după triumful de excepție înregistrat de nepoata sa la US Open.

Conform celor de la Antena 1, bunica Emmei Răducanu locuiește într-un bloc din centrul Capitalei construit în anii '80. Ea a dezvăluit că îi gătește nepoatei sale sarmale de fiecare dată când tânăra își face apariția în România.

Pentru „mamaia” Emmei Răducanu, din București, și pentru toate bunicile
US OPEN
Pentru „mamaia” Emmei Răducanu, din București, și pentru toate bunicile

Bunica Emmei Răducanu: „Vă mulțumesc că ați fost alături de ea!”

Ea mulțumește tuturor românilor, a simțit că au fost alături de ea. Eu vă mulțumesc dumneavoastră că ați fost alături de ea. Înainte de pandemie, am văzut-o ultima oară, când au venit ei aici”, a declarat bunica jucătoarei, potrivit sursei citate.

Emma Răducanu, chemată în România luna viitoare: „Abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”
WTA
Emma Răducanu, chemată în România luna viitoare: „Abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”

Emma Răducanu: „Vin în România de câteva ori pe an pentru a o vedea pe bunica”

La ediția din acest an de la Wimbledon, Emma Răducanu a fost intervievată de Gazeta Sporturilor. Britanica a vorbit atunci despre legăturile ei cu România.

„Tatăl meu e din București. La fel ca bunica, ca mamaia (n.a. - pronunță românește cuvântul), care locuiește în continuare în centrul Bucureștiului. Revin acolo de câteva ori pe an pentru a o vedea. E foarte frumos. Iubesc mâncarea de acolo. Să fiu sinceră, e incredibilă! Bunica îmi gătește, iar ăsta e un alt lucru special”, a spus Emma Răducanu pentru Gazeta Sporturilor.

Emma Răducanu, 18 ani, s-a născut în Canada, la Toronto, din tată român și mamă chinezoaică. Când avea doar doi ani, familia acesteia s-a mutat din Toronto în UK, acolo unde Emma a primit cetățenie britanică și a făcut primii pași în tenis. Povestea Emmei Răducanu e AICI!

VIDEO Emma Răducanu, declarații după triumful de excepție de la US Open

Citește și alte știri despre Emma Răducanu:

EXCLUSIV Emma Răducanu, chemată în România luna viitoare: „Abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”

GALERIE FOTO Emma Răducanu, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la „Gala ținutelor ieșite din comun” + Cum au venit Serena și Hamilton

VIDEO Emma Răducanu și 10 lucruri inedite: marile pasiuni din afara terenului, bornele de la US Open + cum vorbește românește

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
590221351326594
Darius Alin  •  26 Octombrie 2021, 18:26
Postat de 81mada pe 14 Septembrie 2021, 21:29

Hienelor, lasati femeia in pace!

Este fată , omule Femeile sunt maritate

520143398153430
Pavel Radu  •  15 Septembrie 2021, 08:19

Să-i spună cineva și lui Gâdea , unde s-a născut tipa !Și încă ceva , bunica o fi fost membră PCR ...Eu zic să terminăm cu patriotismul ăsta ieftin!

rilu
rilu  •  14 Septembrie 2021, 22:37

Mama mia ce presiune o sa fie pe fata asta de acum... Englezii au asteptari mari... toata lumea e cu ochii pe Emma! se apropie de 2 milioane de followeri pe Insta! deja l-a depasit pe britancul Andy Murray.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează