SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

EXCLUSIV Emma Răducanu, chemată în România luna viitoare: „Abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”

Emma Răducanu / Sursă foto: Instagram +46   FOTO
Emma Răducanu / Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 13 septembrie 2021 17:03 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 10:19

Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA), proaspăt câștigătoare la US Open, e așteptată la finalul lui octombrie în România, la cel de-al doilea turneu WTA pe care Clujul îl va găzdui în 2021.

  • Transylvania Open e programat în perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, cu doar o săptămână înainte de Turneul Campioanelor de la Guadalajara. Competiția de la Cluj se va desfășura indoor, în Sala Polivalentă din oraș.

Transylvania Open e programat peste o lună, iar organizatorii își propun un entry-list și mai ofertant decât în vară, la Winners Open. Contactat de GSP.ro, Patrick Ciorcilă, directorul turneului, a vorbit despre posibilitatea ca Emma Răducanu să vină să joace la Cluj. 

Deocamdată, câștigătoarea de la Flushing Meadows nu și-a anunțat programul din finalul sezonului. 

Cine e Emma Răducanu, campioana de la US Open » „Tatăl meu m-a târât la tenis, dar am simțit competiția și mi-a plăcut”
US OPEN 2021
Cine e Emma Răducanu, campioana de la US Open » „Tatăl meu m-a târât la tenis, dar am simțit competiția și mi-a plăcut”

Emma Răducanu, așteptată la Transylvania Open

„Incredibilă forța de care a dat dovadă Emma în ultimele săptămâni! Știu ce înseamnă efortul depus de ea, nu e simplu să menții nivelul superbun chiar în fiecare meci. Emma face lucrurile să pară simple, dar nu sunt deloc așa. Cel mai mult îmi place cât de sinceră e bucuria ei. 

O așteptăm la Transylvania Open cu brațele deschise! Cred ca România abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”, a declarat Patrick Ciorcilă, pentru GSP.ro. 

Foto: twitter US Open
+42 FOTO

Este senzațional spectacolul pe care tenisul reuește să îl ofere, aducând în teren generații diferite, rankinguri diferite și rezultate surprinzătoare. Sunt încântat să facem parte din fenomen și sunt sigur că vom avea meciuri savuroase și la Transylvania Open! 

Asteptam să vedem jucătoare puternice la turneu, mai ales că dupa noi urmează WTA Finals. Transylvania Open se va juca indoor, în BT arena. Vom pune în vânzare bilete și abonamente după 1 octombrie. Și abia aștept să văd tribuna plină, ca la US Open si Winners Open - Patrick Ciorcilă

Și Simona Halep e așteptată la Transylvania Open

Intervievat în urmă cu două săptămâni de Gazeta Sporturilor, Patrick Ciorcilă dezvăluia că o așteaptă și pe Simona Halep la turneul de la Cluj.

„Nu am reusit să vorbesc prea mult cu Simona după turneul de la Cluj, unde ne-am întâlnit și ne-a bucurat cu prezența atât ea, cât și domnul Țiriac. Însă, am văzut cu toții declarația Simonei de la Cincinatti, unde a spus că dacă sanatatea îi permite, vrea sa joace la Cluj. 

Emma Răducanu, chemată în România luna viitoare: „Abia așteaptă să o întâlnească și să o aplaude”
Simona Halep, alături de Patrick Ciorcilă / Sursă foto: Facebook

M-a bucurat mult să aud asta și o așteptăm cu brațele deschise. Sunt convins că publicul clujean și românesc abia așteaptă să o revadă pe Simona. Este ultimul turneu înainte de Turneul Campioanelor, deci cu siguranță vom avea un tabloul foarte puternic”. 

Emma Răducanu, salt impresionant după ce a câștigat US Open 

Succesul istoric al jucătoarei britanice, cu tată român și mamă chinezoaică, va schimba complet cariera acesteia.

Emma Răducanu se afla la startul turneului pe locul 150, iar acum va urca peste 120 de locuri. Începând de luni, Emma va fi clasată pe locul 23 WTA, cu un total de 2.571 de puncte, depășind ucătoare precum Serena Williams, Madison Keys, Victoria Azarenka sau Jelena Ostapenko.

VIDEO Emma Răducanu, declarații după triumful de excepție de la US Open

Citește și alte știri din tenis: 

Cine e Emma Răducanu, campioana de la US Open » „Tatăl meu m-a târât la tenis, dar am simțit competiția și mi-a plăcut”

Mats Wilander întoarce pe toate părțile jocul Emmei Răducanu » Câte turnee de Grand Slam o vede câștigând

Turneul Campioanelor și-a schimbat locația » Simona Halep ratează prezența după 7 ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
stranger55
stranger55  •  14 Septembrie 2021, 16:13

Hai aduceti-o si pe Bianca Andreescu ! De-abia dupa aceea sa vorbiti despre originile românesti ale celor trei: Halep, Andreescu, Raducanu!!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  14 Septembrie 2021, 12:10
Postat de didi970 pe 14 Septembrie 2021, 10:10

..exact la Cluj o sa fie luna viitoare....altceva nici nu are de facut.

Sa o condamni pentru că e doar pe JUMATATE românca,e dovadă Că esti *** 100%!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rva4
rva4  •  14 Septembrie 2021, 10:54

Mda.... Văd comentarii penibile de la mulți frustrați învinețiti de ură împotriva frumoasei campioane. Genul "unde Halep nu e, nimic nu e". Felicitări Emmei Raducanu!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează