TENIS    •   MIHAELA BUZĂRNESCU

Buzărnescu, mesaj încurajator după accidentarea suferită: "Încă puțin" » Când ar putea reveni pe teren

FOTO: Twitter

FOTO: Twitter

Miercuri, 12 Septembrie

Accidentată la începutul lunii august, Mihaela Buzărnescu, 30 de ani, locul 23 WTA, este aproape de revenirea pe terenul de tenis.Într-un mesaj postat pe contul de Twitter, jucătoarea noastră a anunțat că în scurt timp va fi gata de joc. "Încă puțin. Nu mai e mult și revin și mai puternică", a scris Miki Buzărnescu.

Buzărnescu a suferit o ruptură a unui ligament și întindere la alte două ligamente ale gleznei piciorului drept și a ratat participarea la US Open, unde ar fi fost cap de serie. Dacă recuperarea decurge bine, Buzărnescu ar putea reveni pe teren la turneul de la Wuhan, care se desfășoara în perioada 23-29 septembrie.

Citește și: Prima pe toate planurile! Simona Halep e lider într-un nou clasament, Mihaela Buzărnescu prinde top 10

Comentarii (3 ) Adaugă comentariu

 •  12 Septembrie 2018, 21:46

Fata asta nu cred că e capabilă să-şi gestioneze cariera. Păcat de talentul MARE pe care-l are ! Ca să alergi ca zăbăuca după toate mingile trimise spre colţurile terenului înseamnă că-ţi lipseşte ceva. Aş spune chiar că înjurăturile de Ferentari au legătură cu asta. Lui Miki i-ar trebui un psihiatru înainte de a merge la psiholog !!!

Leonard Giubelan  •  12 Septembrie 2018, 20:57

Excelent, Mihaela! Ne bucurăm din suflet! Ești în grafic pentru o recuperare 100%!!! Esti din ce în ce mai bine pentru a-ți relua frumoasa ascensiune. Indiferent de șansele atribuite tu să știi că ai capacitatea de a-ti continua Visul! Excelsior, Mihaela!

merace  •  12 Septembrie 2018, 20:37

Mi-ar place sa revina Mihaela si sa faca o figura buna macar la unul dintre turneele mari din China (Wuhan, Beijing) ca sa prinda loc pentru Zhuhai, la WTA Elite Trophy. Pentru Singapore, sansele sunt minime spre nule...

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase