TENIS    •   US OPEN

Buzărnescu o apără pe Serena Williams după scandalul de la US Open: "I-am înțeles frustrarea"

Joi, 13 Septembrie

Mihaela Buzărnescu o apără pe Serena Williams, care în finala de la US Open a fost penalizată în 3 rânduri de arbitrul de scaun, din cauza ieșirilor nervoase."Miki", care are un comportament temperamental și ea, explică motivele pentru care Serena a reacționat nervos în meciul pierdut până la urmă cu Naomi Osaka.

"I-am înțeles frustrarea. Pentru că eu cred că își dorea foarte-foarte tare să câștige acel turneu. Eu trăiesc fiecare moment, fiecare clipă și îmi doresc să câștig, iar atunci îmi doresc să mă exteriorizez mai mult", a spus Mihaela Buzărnescu pentru Pro TV.

Serena Williams l-a numit hoț pe arbitru și a fost greu calmată de organizatori. Sportiva din Statele Unite e nevoită să plătească o amendă de 17.000 de dolari.

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

Andronic Popovici  •  14 Septembrie 2018, 10:22

sezi bland Miki ,ai pierdut ocazia sa taci

vladutz13  •  14 Septembrie 2018, 09:32

Uite cine s-a gasit sa comenteze si sa o scuze pe Williams... nici nu vreau sa-i descriu comportamentul pe teren, lipsa de fair-play catre adversara, aritru sau spectatori.

Ion Popescu  •  14 Septembrie 2018, 08:44

Foarte urat din partea lui Buzarnescu ! Sa ne amintim cum injura *** pe teren. Daca era desteapta tacea. Acum arata cine este. Prost crescuta, incorecta. Un exemplu negativ pentru tineri. Sportivi ca Serena si Buzarnescu nu au ce cautav in tenis.

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase