SPORTURI  »  TENIS  »  COVID

FOTO Camila Giorgi riscă închisoarea » Doctorul a recunoscut tot: „A cerut certificate false!”

Camila Giorgi/ foto: Instagram +34   FOTO
Camila Giorgi/ foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2023 17:44 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 21:44

Camila Giorgi (31 de ani, 66 WTA) este în continuare cercetată după ce a obținut certificat fals de vaccinare împotriva Covid. Medicul său, Daniela Grillone Tecioiu, a recunoscut tot.

În februarie, medicii Daniela Grillone Tecioiu și Erich Volker Goepel au fost arestați în urma unui dosar al Procuraturii din Vicenza, în care au fost anchetați pentru fapte contrare îndatoririlor de serviciu, fals în acte publice și delapidare.

La zece luni distanță, s-a aflat că pe lista clienților primului medic s-a aflat și Camila Giorgi. Acum, Daniela Grillone Tecioru a dezvăluit discuția cu jucătoarea de tenis și faptul că aceasta a primit certificat fals. Giorgi riscă minimum 3 luni de închisoare.

+30 FOTO

Camila Giorgi se află acum în Australia, unde va juca la turneul Adelaide 2 împotriva Soranei Cîrstea (32 de ani, 45 WTA), sâmbătă dimineață de la 1:30.

Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat
AUCKLAND
Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat

„Camila Giorgi a cerut certificat fals de vaccinare”

Daniela Grillone Tecioru a dezvăluit în timpul interogatoriului că întreaga familie Giorgi nu a fost vaccinată anti-Covid, astfel că certificatele obținute sunt false.

„Familia Giorgi se află de mult timp în grija mea. Cu puțin timp înainte de începutul verii (n.r. - în 2021), Camila venise să ceară posibilitatea de a obține certificate false ale tuturor vaccinurilor obligatorii, precum și al vaccinului Covid. Pot confirma cu certitudine absolută că niciunul dintre vaccinurile pentru familia Giorgi nu a fost administrat”, a declarat medicul, potrivit Corriere del Veneto. 

Activitatea ilicită a durat câteva luni, până când conducerea unității sanitare locale din Vicenza a raportat poliției că medicul înregistra „nu mai puțin de 140 de doze la fiecare patru zile, ajungând chiar la 193 de doze între 25 și 29 octombrie 2021”

+26 FOTO

Citește și:

A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control”

Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cine am de-a face!” + cu ce jucătoare de top avea „o relație complicată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
raikkonen79
raikkonen79  •  07 Ianuarie 2023, 09:33

***, să meargă la ***, pentru că a refuzat serul elaborat pe principii capitaliste?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bimbaq
bimbaq  •  06 Ianuarie 2023, 22:34
Postat de steaua.libera pe 06 Ianuarie 2023, 20:49

Giorgi conspiraționista. Oare de liniile albe de pe cer ce părere o fi având? Dar oare pământul e plat sau rotund, ce crede?

Daaa, niste conspirationisti! Da' ce te faci ca e multi acum!? Auzi ce-i *** mintea lui John Stockton, Retired NBA All-Star: He Knows of 150 Pro Athletes Who've 'Dropped Dead' Since COVID Vax Rollout, Claims 'It May Be in The Thousands by Now'

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Ianuarie 2023, 21:31

Va veni vremea în care vor plăti și cei care au coordonat și pus în aplicare teroarea sanitară și îmbolnăvirea prin vaxxinuri. Lațul se strânge. Felicitări, Camila!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează