SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Una dintre cele mai sexy jucătoare din WTA, ironizată din cauza fotografiilor postate: „Îmbracă-te, că poate mai câștigi și tu ceva!”

Camila Giorgi. Sursă foto: Instagram +30   FOTO
Camila Giorgi. Sursă foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 aprilie 2021 13:22 / Actualizat miercuri, 07 aprilie 2021 14:33

Camilla Giorgi (29 de ani, 80 WTA) nu mai are succes decât pe rețele de socializare în ultima veme. 

La tenis, nu mai apare în fazele superioare ale turneelor, fiind eliminată din Masters-ul 1000 de la Miami, din primul tur, de rusoaica Ludmila Samsonova. Motiv ca fanii să o ironizeze pe Instagram pe italianca de 29 de ani,pentru noianul de poze sexy publicate pe Instagram, ultimele chiar din Florida: „Poate dacă ți-ai arăta mai puțin fundul și nu te-ai mai dezbrăca atâta ai mai câștiga și tu vreun meci!”. 

+26 FOTO

România - Italia, fără Camila Giorgi 

Italia vine la Cluj, pentru confruntarea cu România din Billie Jean King Cup, fără cea mai bună jucătoare. Camila Giorgi (80 WTA) a fost testată pozitiv cu noul coronavirus: „Îmi pare foarte rău că nu pot participa la meciul din România alături de coechipierele mele, îmi doream foarte mult să joc cu echipa naţională şi să-mi aduc contribuţia la echipă”.

VIDEO Andreea Prisăcariu a vorbit despre cele 21 de tatuaje pe care le are: „O să mă opresc doar când o să rămân fără inspirație”

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Andreea Prisăcariu s-a pozat în bikini și tricou cu „Doar Dinamo București” după titlul câștigat în Antalya

OFICIAL Echipa României pentru duelul cu Italia: cele 5 „tricolore” convocate » Adversarele, fără cea mai bună jucătoare

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează